Ανάθεση ταξιδιωτικών υπηρεσιών από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τη Σχολή Ξεναγών Αθήνας

13 Feb 2019, 09:18 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Ανάθεση ταξιδιωτικών υπηρεσιών από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τη Σχολή Ξεναγών Αθήνας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αποφάσεις έλαβαν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και η Σχολή Ξεναγών για αναθέσεις σε τουριστικά γραφεία ταξιδιωτικών υπηρεσιών ενώ ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού προχωρά τις διαδικασίες για την ανάθεση του μελετητικού έργου αξιοποίησης του ξενοδοχείου ΚΑΣΤΑΛΙΑ.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακήρυξε ανάδοχο στον διαγωνισμό για τις υπηρεσίες φιλοξενίας στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης από τις 1 έως τις 10 Μαρτίου την εταιρεία GS TΡΑΒΕΛ έναντι του ποσού των 66.980 ευρώ (ποσοστό έκπτωσης 4,31%).

Η Σχολή Ξεναγών Αθήνας κατακύρωσε τον διαγωνισμό για την υλοποίηση του προγράμματος των εκπαιδευτικών εκδρομών της στην εταιρεία ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΠΕ ως πληρούσα τους όρους της σχετικής διακήρυξης έναντι του ποσού των 118.895,07 ευρώ με ΦΠΑ.  

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού ανακήρυξε προσωρινό μειοδότη  την «ΕΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ: ¨Χ. ΜΑΡΑΒΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ι.Κ.Ε. –ΑΛΚΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ  ¨ΔΙΑΚΡ.ΑΛΚΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΠΕ¨-Η.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-Ν.ΠΑΓΚΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ-¨ΥΛΗ-Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος¨-ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΣΑΡΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» για την ανάθεση της μελέτης  Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού για την αξιοποίηση του Ξενοδοχείου ΚΑΣΤΑΛΙΑ του δήμου.

 

  

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα