H airtickets γίνεται μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

13 Jul 2018, 12:28 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

H airtickets γίνεται μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων εξελίσσεται η airtickets, θυγατρική του ομίλου Tripsta, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, παρά την οικονομική ασφυξία του Ομίλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Tripsta.

Η airtickets δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Το νέο μοντέλο της airtickets® σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Tripsta, μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες.

Η νέα μηχανή της airtickets® είναι διαθέσιμη σε desktop και mobile συσκευές.

Η Tripsta αποδίδει τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου στη δραστηριότητά του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον διεθνή ανταγωνισμό και την κακόπιστη συμπεριφορά συγκεκριμένων συνεργατών.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα