Τουρισμός | Η EasyJet προσθέτει τη Σκιάθο στο πρόγραμμα διακοπών στην Ελλάδα το 2024

22 Sep 2023, 12:07 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Τουρισμός | Η EasyJet προσθέτει τη Σκιάθο στο πρόγραμμα διακοπών στην Ελλάδα το 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η EasyJet και η easyJet holidays θα έχουν πτήσεις και πακέτα διακοπών στη Σκιάθο το καλοκαίρι του 2024. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από το Γκάτγουικ, το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ.

Τα πακέτα διακοπών είναι ήδη σε προσφορά για κρατήσεις, ενώ οι πτήσεις θα "βγουν" προς πώληση «τους επόμενους μήνες».

Τα πακέτα διακοπών EasyJet περιλαμβάνουν ξενοδοχεία τριών έως πέντε αστέρων, με τιμές από 361 £ για μια εβδομάδα τον επόμενο Μάιο.

Ο Όμιλος προσφέρει ήδη πτήσεις και διακοπές σε 15 ελληνικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων της Αθήνας, της Κέρκυρας, της Κρήτης, της Κω, της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επεκτείνει τη σεζόν του στη Ρόδο έως τα τέλη Νοεμβρίου, για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανάκαμψης του νησιού μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές.

Ο Paul Bixby, εμπορικός διευθυντής της easyJet holidays, δήλωσε: «Τα ελληνικά νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους πελάτες μας, γι' αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τα πακέτα διακοπών στη Σκιάθο για πρώτη φορά.

«Έχουμε μια φανταστική γκάμα ξενοδοχείων και πακέτων σε προσφορά που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς. Είμαστε  στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας που ταξιδεύουν από το Γκάτγουικ, το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ μια ακόμα εξαιρετική επιλογή για υπέροχες διακοπές στη Σκιάθο σε ασυναγώνιστες τιμές για το καλοκαίρι του 2024 και μετά».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα