Η TUI δημιουργεί νέο brand με αυτοεξυπηρετούμενες εξοχικές κατοικίες για οικογένειες και workation

11 Sep 2023, 14:39 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η TUI δημιουργεί νέο brand με αυτοεξυπηρετούμενες εξοχικές κατοικίες για οικογένειες και workation

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα νέο brand εξοχικών κατοικιών λανσάρει η TUI, το οποίο θα προσφέρει διαμονή σε υψηλής ποιότητας συγκροτήματα αυτοεξυπηρετούμενων διαμερισμάτων.

Το brand «Time to Smile» πρόκειται να ξεκινήσει να λειτουργεί αυτό το χειμώνα στη Βαλτική, στην Αυστρία και στο Κουρασάο.

Το brand στοχεύει σε οικογένειες που επιθυμούν την άνεση ενός ευρύχωρου διαμερίσματος και μέγιστη ευελιξία, καθώς και στην προσφορά νέων επιλογών σε ταξιδιώτες με περιορισμένα βαλάντια και ταξιδιώτες για workation.

Τα διαμερίσματα θα είναι ευρύχωρα με μπαλκόνι ή ταράτσα αλλά και με κήπους και μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Θα βρίσκονται είτε δίπλα σε παραλία ή σε ιδανική τοποθεσία για χειμερινά σπορ ή θα έχουν πρόσβαση σε πισίνα. Θα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μηχανή Nespresso και σύγχρονο μπάνιο με rain shower, ενώ τα διαμερίσματα θα είναι ιδανικά και για workations.

Mε την Time to Smile, η TUI δημιουργεί το δικό της brand για υψηλής ποιότητας τετράστερα διαμερίσματα για αυτοεξυπηρετούμενη διαμονή, δήλωσε η εκπρόσωπος της TUI Γερμανίας, Nicole Sohnrey.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα