ΤUI: Επέκταση της σεζόν σε Ρόδο και Κρήτη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου

07 Sep 2023, 12:25 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

ΤUI: Επέκταση της σεζόν σε Ρόδο και Κρήτη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επέκταση της σεζόν  στην Κρήτη και τη Ρόδο μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου αποφάσισε η TUI, σύμφωνα με τον επικεφαλής της TUI Γερμανίας, Stefan Baumert.

Ο κ. Baumert επισημαίνει ότι για να εξυπηρετηθεί η επέκταση της σεζόν, πρόκειται να προστεθούν 10 επιπλέον πτήσεις στους Ελληνικού προορισμούς μέσω της TUI Fly.

Όπως επισήμανε δε ο επικεφαλής Head of Sun & Beach της TUI Γερμανίας, Steffen Boehnke,  Τουρκική ριβιέρα καθιερώνεται πλέον όλο και περισσότερο ως χειμερινός προορισμός λόγω χαμηλών τιμών, καθώς οι τιμές του καλοκαιριού ήταν ανεβασμένες σημαντικά. Χαρακτηριστικά, τόνισε ότι η περιοχή γύρω από την Αττάλεια σημειώνει επί του παρόντος αύξηση 17% στις χειμερινές κρατήσεις σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Ο κ. Baumert έκανε λόγο για μια συνολικά «καλή εκκίνηση των κρατήσεων» για τη χειμερινή σεζόν και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο πληθωρισμός και η οικονομική αβεβαιότητα δεν θα συνεχίσουν να συρρικνώνουν τη ζήτηση.

Διαβάστε ακόμα: Τουρισμός | TUI: Μετά το δυνατό καλοκαίρι έρχεται εξαιρετικός χειμώνας - Εκτός του top10 των χειμερινών προορισμών η Ελλάδα

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα