Στην Κρήτη γιορτάζει την επέτειο των 20 ετών λειτουργίας του ο t.o. Thalasso No.1

07 Jun 2023, 11:28 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Στην Κρήτη γιορτάζει την επέτειο των 20 ετών λειτουργίας του ο t.o. Thalasso No.1

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο γάλλος τουρ οπερέιτορ Thalasso No. 1 γιορτάζει την επέτειο των 20 ετών λειτουργίας του σε έναν από τους εμβληματικούς προορισμούς του γι αυτό το καλοκαίρι, την Κρήτη.

Όπως μεταδίδει το Tourmag, η εταιρία, η οποία διοικείται από τους Samia και Raouf Benslimane αποφάσισε να οργανώσει τριήμερο διακοπών στο Ελληνικό νησί, στο οποίο προσκεκλημένοι είναι μεταξύ άλλων οι βασικοί τοπικοί συνεργάτες της όπως τα ξενοδοχεία Rethymno Palace και Stella Hotels καθώς και το τουριστικό γραφείο εισερχόμενου τουρισμού Welcome Holidays.

Στο πλαίσιο του τριημέρου, πραγματοποιείται πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδρομών με έμφαση στη δημιουργία μιας ομάδας, στην ξεκούραση και την ανάκτηση δυνάμεων.

Ο όμιλος ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια με 3 εργαζομένους και πλέον απασχολεί 150, και στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του βρίσκονται οι άρρηκτοι δεσμοί και η αγάπη, όπως δήλωσαν οι διευθυντές του κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην Κρήτη. Όταν κάνουμε πράγματα με αγάπη, μπορούμε να μετακινήσουμε βουνά, δήλωσε η κ. Samia Benslimane.

Ο τουρ οπερέιτορ Thalasso No. 1ειδικεύεται στα ταξίδια ευεξίας, ενώ η Ôvoyages που ιδρύθηκε το 2008, ειδικεύεται στις διακοπές ήλιου-θάλασσας σε  προορισμούς όπως τα Κανάρια, οι Βαλεαρίδες, η Ελλάδα, το Μαρόκο, η Τυνησία, η Αίγυπτος, η Δομινικανή Δημοκρατία και η Ταϊλάνδη. Από κοινού, οι δύο εταιρίες είχαν έσοδα 190 εκατ. ευρώ το 2019 και διακίνησαν 500.000 ταξιδιώτες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα