Επανέρχεται στη ζωή ο Ισπανός tour operator Viva Tours – Στα προγράμματα διακοπών η Αθήνα

06 Jun 2023, 12:27 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Επανέρχεται στη ζωή ο Ισπανός tour operator Viva Tours – Στα προγράμματα διακοπών η Αθήνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έπειτα από τρία χρόνια παύσης λειτουργίας του εξαιτίας των επιπτώσεων που είχε στα ταξίδια ο COVID, ο Ισπανός tour operator Viva Tours (Grupo Barceló) επανέρχεται στη ζωή χάρη στην κοινοπραξία του τουριστικού ομίλου Ávoris Corporación Empresarial και της αεροπορικής εταιρίας Iberia.

Ο τουρ οπερέιτορ, στη νέα πρόταση λειτουργίας του, παρουσιάζει ένα νέο ταξιδιωτικό κόνσεπτ για τους πελάτες του σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο καθώς και πιο δυναμικά προγράμματα διακοπών.

Στην προσφορά του περιλαμβάνονται προορισμοί της Iberia, ανάμεσα στους οποίους είναι η Αθήνα, η Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Λισαβόνα, η Νέα Υόρκη και το Μαρακές.

Ο τουρ οπερείτορ θα επανέλθει σε λειτουργία με «εξαιρετική αισιοδοξία», έχοντας στο τιμόνι του τον Ángel Luis Piña που ήταν διευθυντής και κατά την πρώτη φάση λειτουργίας του (2016-2020) και διετέλεσε διευθυντής του σπεσιαλίστα της Ávoris στη Disneyland του Παρισιού, LePlan, μέχρι τις αρχές του 2023.

Ο Viva Tours ανανέωσε την ιστοσελίδα του αναφέροντας «ισχυρή δέσμευση στην πιο αναβαθμισμένη τεχνολογία» για τη διευκόλυνση της πλοήγησης των ταξιδιωτικών γραφείων. Μέσα από ένα εργαλείο θα μπορούν να επιβεβαιώνονται οι κρατήσεις με τις αεροπορικές εταιρίες, με ξενοδοχεία και προαιρετικές υπηρεσίες όπως μεταφορές και εκδρομές, ενώ η ιστοσελίδα προσφέρει εικόνα 360 μοιρών από κάθε προορισμό.

Η νέα μορφή κρατήσεων, η οποία θα είναι πολύ πιο δυναμική και αναβαθμισμένη, θα επιτρέπει στα ταξιδιωτικά γραφεία να οργανώνουν τα ταξίδια των πελατών τους με εντελώς εξατομικευμένο και απλό τρόπο, με τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον υπηρεσιών και με άμεση επιβεβαίωση κράτησης με ένα απλό κλικ.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα