O Apollo βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου - 1 εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα έως το 2026

31 May 2023, 14:29 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

O Apollo βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου - 1 εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα έως το 2026

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Μαΐου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου δημαρχιακού κτιρίου , στο Πυθαγόρειο της Σάμου , πραγματοποιήθηκε από τον Σκανδιναβό tour operator Apollo ( Dertouristik Nordic) εκδήλωση παρουσίασης των νεότερων εξελίξεων στον χώρο του τουρισμού καθώς και η καθιερωμένη βράβευση των ξενοδοχείων της Σάμου σύμφωνα με τις βαθμολογίες των πελατών του Apollo.

Το καλωσόρισμα στους προσκεκλημένους ανήκε στην εμπορική διευθύντρια του Apollo, παλαιά γνώριμη και φίλη της Σάμου, κυρία Nina Hornewall. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο contract manager του Apollo κ. Νίκος Χριστουλάκης και ο πράκτορας του Apollo στη Σάμο, κ. Δημήτρης Κασμιρλής (Rhenia Tours) .

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η κυρία Hornewall παρουσίασε όλα τα νέα δεδομένα για τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού δίνονται μήνυμα αισιοδοξίας ότι πλέον είναι φανερό πως έχουμε αφήσει πίσω μας τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και σημειώνονται συνεχώς αυξητικές τάσεις της τουριστικής κίνησης προς τη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένης και της Σάμου.

Χαρακτηριστικά, η κυρία Hornewall, ανέφερε ότι μέχρι το 2026, ο Όμιλος θα διακινεί 1.000.000 τουρίστες προς τη χώρα μας, προερχόμενους από τη Σκανδιαναβία και την Ολλανδία.

Στη συνέχεια της βραδιάς είχαμε την καθιερωμένη βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού, σύμφωνα με τα ερωτηματολόγια των πελατών του apollo, με βαθμολογίες πολύ υψηλές που αποδεικνύουν ότι κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και ψηλότερα ο πήχης των παρεχόμενων υπηρεσιών έχοντας ως αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη ικανοποίηση των πελατών. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Δέσποινα Κάιλα ενώ τον Δήμο Δυτικής Σάμου εκπροσώπησε η γενική γραμματέας του Δήμου κ. Ιωάννα Πατρώνη.

Ο κατάλογος με τις βαθμολογίες και τις βραβεύσεις

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα