Alltours | Με σταθερές τιμές και 86 προορισμούς σε όλο τον κόσμο το χειμερινό πρόγραμμα

25 May 2023, 16:05 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Alltours | Με σταθερές τιμές και 86 προορισμούς σε όλο τον κόσμο το χειμερινό πρόγραμμα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mε 86 προορισμούς σε όλο τον κόσμο κυκλοφόρησε το χειμερινό πρόγραμμα του γερμανικού τουριστικού οργανισμού Alltours για την περίοδο 2023/2024. Μετά από τις αυξήσεις τιμών έως και 10% την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν, ο επικεφαλής του Alltours, Willi Verhuven, αναμένει σε μεγάλο βαθμό σταθερές τιμές για τη χειμερινή περίοδο.

Η Καραϊβική είναι ακόμα φθηνότερη. «Οι οργανωμένες διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό και την Κούβα είναι πέντε% φθηνότερες από ό,τι το καλοκαίρι λόγω της πτώσης της ισοτιμίας του δολαρίου», ανέφερε ο Verhuven.

Ρεκόρ για τα Κανάρια Νησιά

Τα Κανάρια Νησιά παραμένουν ο χειμερινός προορισμός με την υψηλότερη ζήτηση από τους Γερμανούς. Ο τουρ οπερέιτορ αναμένει κρατήσεις ρεκόρ για το χειμώνα και ως εκ τούτου έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του. Ο Alltours προσφέρει περίπου 450 ξενοδοχεία και διαμερίσματα στα Κανάρια, μεταξύ των οποίων 30 προσφέρονται για πρώτη φορά.

Ο Alltours εξασφάλισε χειμερινές πτήσεις με τους κύριους αεροπορικούς εταίρους του για τα Κανάρια Νησιά, την Condor και την Eurowings, που θα έχουν αυξημένες πτήσεις τον επόμενο χειμώνα. Με την Condor, για παράδειγμα, θα πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις από Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αμβούργο και Μόναχο προς Φουερτεβεντούρα, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη και πολλές φορές την εβδομάδα προς Λανθαρότε.

Στην Αίγυπτο, ο Alltours θέλει να αξιοποιήσει την αύξηση 40% από το προηγούμενο έτος στις κρατήσεις. Γι αυτό, οι Condor, Eurowings και Air Cairo, θα έχουν 45 περισσότερες πτήσεις την εβδομάδα μόνο προς τη Χουργκάντα ​​από τον περασμένο χειμώνα. Περισσότερες πτήσεις θα υπάρχουν και προς Marsa Alam και Sharm el Sheikh. Το Κάιρο είναι στο πρόγραμμα με πτήσεις της Condor στο νέο αεροδρόμιο, ενώ οι κρουαζιέρες του Νείλου θα συνδυαστούν με την Ερυθρά Θάλασσα.

Η Alltours έχει επίσης επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα πτήσεων προς το Μαρόκο και τη χειμερινή περίοδο προσφέρει εννέα εβδομαδιαίες πτήσεις με την Condor στο Agadir από Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αμβούργο, Μόναχο και Βερολίνο καθώς και πτήσεις προς Μαρακές με την Eurowings από το Ντίσελντορφ και με την Eurowings Discover από τη Φρανκφούρτη. Ταυτόχρονα, ο διοργανωτής αύξησε τη γκάμα των ξενοδοχείων και στις δύο περιοχές-στόχους και τώρα προσφέρει 25 ξενοδοχεία και δύο πτήσεις μετ' επιστροφής.

Στη Δομινικανή Δημοκρατία αυξήθηκαν σε 81 τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Στο Μεξικό, η Alltours διαθέτει 63 ξενοδοχεία από τρία έως πέντε αστέρια στο χαρτοφυλάκιό της, προσθέτοντας μονάδες του Ομίλου Hyatt. Νέα ξενοδοχεία έχουν προστεθεί και στην Κούβα, Μαυρίκιο και Μαλδίβες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα