TUI | Αποκλειστική συνεργασία με 9 ξενοδοχεία της αλυσίδας Rixos στην Τουρκία

22 May 2023, 10:01 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI | Αποκλειστική συνεργασία με 9 ξενοδοχεία της αλυσίδας Rixos στην Τουρκία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας υπέγραψε η TUI με τη μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Τουρκίας Rixos για εννέα από τα δώδεκα ξενοδοχεία της αλυσίδας στην Τουρκία και για το θέρετρο στο Ντουμπρόβνικ.

Η συμφωνία αρχικά έχει διάρκεια τριών χρόνων, ξεκινώντας από το 2024. Αυτό σημαίνει ότι οι κρατήσεις από άλλους τουρ οπερέιτορ και ταξιδιωτικούς πράκτορες για τα 9 ξενοδοχεία δεν θα είναι δυνατές από το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.

Τα ξενοδοχεία της αλυσίδας, που θα έχουν αποκλειστική συνεργασία με την TUI, είναι τα ακόλουθα: Rixos Sungate, Beldibi, Antalya Downtown, Park Belek, Premium Belek, Premium Bodrum, Premium Göcek, Premium Tekirova και Hotel Land of Legends. 

Σύμφωνα με το touristik aktuelL, από τους τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας λιγότερο από αυτή τη συμφωνία επηρεάζεται ο Alltours. Η  εταιρεία με έδρα το Ντίσελντορφ προσφέρει μόνο το "Land of Legends" της αλυσίδα Rixos. «Αυτή τη στιγμή έχουμε στο πρόγραμμά μας περισσότερα από 325 ξενοδοχεία στην Τουρκική Ριβιέρα και περισσότερα από 120 ξενοδοχεία στο τουρκικό Αιγαίο. Είμαστε πολύ καλά τοποθετημένοι στην Τουρκία», σχολίασε η Alltours. Από τους υπόλοιπους τουρ οπερέιτορ, εξάλλου, δεν διατυπώθηκε κάποια ανησυχία, καθώς εκτιμούν ότι μπορούν να έχουν συνεργασία με άλλα ελκυστικά, εναλλακτικά, καταλύματα, όπως τα ξενοδοχεία της Rixos.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα