Τιμητική βράβευση του Aurinkomatkat για τα 60 χρόνια παρουσίας στη Ρόδο

19 May 2023, 11:21 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Τιμητική βράβευση του Aurinkomatkat για τα 60 χρόνια παρουσίας στη Ρόδο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο μεγαλύτερος τουριστικός Οργανισμός της Φινλανδίας, Aurinkomatkat (θυγατρική της αεροπορικής εταιρείας Finnair), συμπλήρωσε φέτος εξήντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη Ρόδο. Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Αθανάσιος Βυρίνης, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Εμμανουήλ Μαρκόπουλου, του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού-ΠΡΟΤΟΥΡ Διονύση Τσιλιγκίρη και των στελεχών της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, υποδέχθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου τον Timo Kousa, διευθύνοντα σύμβουλο του Aurinkomatkat, τον Ole Orvér, εμπορικό διευθυντή της Φινλανδικής αεροπορικής εταιρίας Finnair, την Mia Kopola, επικεφαλής του τμήματος προϊόντων και συμβάσεων και την Heli Lehtinen, επικεφαλής του τμήματος Customer Experience του Aurinkomatkat.

Ο κ. Βυρίνης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους εκ μέρους του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη μακρόχρονη δραστηριοποίηση του τουριστικού Οργανισμού στο νησί και για την άριστη συνεργασία του με τις τοπικές επιχειρήσεις και τους φορείς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα όπως η στοχευμένη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμου Ρόδου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Α. Καμπουράκη για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με την ενίσχυση των τουριστικών ροών από τη Φινλανδία κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου.

Συζητήθηκε επίσης η πρωτοβουλία του ΠΡΟΤΟΥΡ για την παραγωγή τριών κινηματογραφικών ταινιών από τον Φινλανδό σκηνοθέτη Taavi Vartia στη Ρόδο. Μάλιστα, κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις από τον κ. Τσιλιγκίρη προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο τους ως προς τον στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθ. Βυρίνης απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Timo Kousa και Ole Orvér για τη μακρόχρονη και συνεχόμενη παρουσία του Aurinkomatkat αλλά και της Finnair στη Ρόδο, και αντάλλαξε δώρα με τις κυρίες Mia Kopola και Heli Lehtinen. Δώρα με τους επισκέπτες αντάλλαξε επίσης και ο πρόεδρος της ΕΞΡ, Μανώλης Μαρκόπουλος.

Οι κύριοι Orvér και Kousa εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την τιμητική βράβευση και δήλωσαν ότι η Ρόδος αποτελεί για τους Φινλανδούς σταθερά την πρώτη επιλογή στο Νότιο Αιγαίο ως προορισμός διακοπών. Εξήραν δε τις ποιοτικές υπηρεσίες και τη φιλοξενία που απολαμβάνουν οι Φινλανδοί επισκέπτες στο νησί.

Σημειώνεται ότι ο Aurinkomatkat δραστηριοποιείται στη Ρόδο από το 1963, έχοντας διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη του προορισμού. Σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Αερολιμένα «Διαγόρας», πέρυσι επισκέφθηκαν τη Ρόδο 102.447 Φινλανδοί. Το πρακτορείο έχει πολλούς επαναλαμβανόμενους πελάτες αρκετοί εκ των οποίων έχουν βραβευθεί από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν οι Ηλίας και Στέλιος Κωτιάδης, των οποίων το τουριστικό πρακτορείο Top Euro Travel αντιπροσωπεύει τον Φινλανδικό τουριστικό κολοσσό και των οποίων η συμβολή όλα αυτά τα χρόνια είναι καθοριστική για την ανάπτυξη της Φινλανδικής αγοράς στη Ρόδο.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα