TUI: Βραβεία Green IT σε Amazon, Deutsche Telekom και QA Ltd.

23 Mar 2023, 16:12 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI: Βραβεία Green IT σε Amazon, Deutsche Telekom και QA Ltd.

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την τεχνολογια της Amazon για το μετασχηματισμό μιας αθλητικής αρένας σε χώρο μηδενικών εκπομπών, την έξυπνη διαδικασία ανακύκλωσης για ενδύματα εργασίας της Deutsche Telekom και τη στήριξη των ομάδων που υποεκπροσωπούνται στη βιομηχανία ΙΤ από την QA Ltd., επιβράβευσε η TUI με βραβείο Green IT που απονεμήθηκε από επιτροπή της οποίας προέδρευσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου TUI, Sebastian Ebel.

Το βραβείο αναδεικνύει τη δέσμευση στην αειφορία περισσότερων από 2.000 συνεργατών και παρόχων της σε επίπεδο ΙΤ.

Οι νικητές των βραβείων επικράτησαν μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία επιλογής τους και η τελική απόφαση για τα βραβεία ελήφθη από την επιτροπή.

Στην επιτροπή συμμετείχαν οι Επικεφαλής Αειφορίας της TUI, Thomas Ellerbeck, Διευθυντής Προμηθειών του ομίλου, Paul Walker, καθώς και μέλη της παγκόσμιας Επιτροπής Ηγετών ΙΤ με επικεφαλής τον CIO του ομίλου, Pieter Jordaan.

"Η τεχνολογία θα συμβάλει αποφασιστικά στην επιτυχή επίτευξη του βιώσιμου μετασχηματισμού. Η εξοικονόμηση ενέργειας με τη μεταφορά των κέντρων δεδομένων στο cloud και ο σχεδιασμός ταξιδιωτικών διαδρομών με τις χαμηλότερες δυνατές εκπομπές χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, είναι παραδείγματα του πώς η TUI χρησιμοποιεί τεχνολογικές λύσεις στην κατεύθυνση της βιωσιμότητας.

Με το TUI Green IT Award, τιμούμε τους συνεργάτες που κοινή ολιστική προσέγγιση με εμάς στη βιωσιμότητα και ενεργούν ανάλογα. Τα έργα που υποβλήθηκαν για το βραβείο αποτελούν δημιουργικές λύσεις με τις οποίες οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την κοινωνική ευθύνη», δήλωσε ο κ. Ebel.

Εκτός από τους τρεις νικητές των βραβείων, η TUI ανέδειξε ως "special mention" την Ινδική Sonata Software και την Αμερικανική Hewlett Packard Enterprise.

Η Sonata Software προωθεί τον τοπικό τουρισμό σε χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς και μνημεία παρέχοντας πόρους για την ανάπτυξη ψηφιακών περιηγήσεων και πλατφορμών.

Η Hewlett Packard Enterprise (Η.Π.Α.), μαζί με το Facebook και τη Microsoft, καθιστά διαθέσιμα εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας χωρίς δικαιώματα στο πλαίσιο της δέσμευσής της για διπλώματα ευρεσιτεχνίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα