H ΤUI προσθέτει 1.500 ξενοδοχεία για το καλοκαίρι του 2024- Κυρίως σε Ελλάδα, Κανάρια και Βαλεαρίδες

08 Mar 2023, 11:07 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

H ΤUI προσθέτει 1.500 ξενοδοχεία για το καλοκαίρι του 2024- Κυρίως σε Ελλάδα, Κανάρια και Βαλεαρίδες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η TUI προσθέτει 1.500 ξενοδοχεία σε 22 προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024 λόγω της ανάκαμψης των κρατήσεων διακοπών από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα, τα Κανάρια Νησιά και τις Βαλεαρίδες Νήσους και εξυπηρετούνται από περισσότερα από 20 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα νέα ξενοδοχεία έρχονται καθώς ο τουρ οπερέιτορ βλέπει μια κανονικότητα και επιστροφή των κρατήσεων σε ρυθμούς προ πανδημίας.

Σύμφωνα μα τα τελευταία στοιχεία, άνοδος στις κρατήσεις καταγράφεται στο Μαρόκο και την Τυνησία, που είναι προορισμοί εξαιρετικής αξίας σε σχέση με την τιμή, ενώ υπάρχει ποικιλία επιλογών σε θέρετρα και πτήσεις.

Τα all-inclusive θέρετρα συνεχίζουν να ξεπερνούν κάθε άλλο τύπο διαμονής σε όλες τις περιοχές.

Επίσης οι πελάτες επιλέγουν μικρότερες διαμονές αντί για υποβάθμιση κατηγορίας του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δεδομένα των προϋπολογισμών τους. Επιλέγουν κυρίως 10 και 11 διανυκτερεύσεις αντί για 14 διανυκτερεύσεις.

.Τα θέρετρα τεσσάρων και πέντε αστέρων παραμένουν τα πιο δημοφιλή σε όλες τις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι διακοπές στην πόλη είναι σχεδόν εξίσου δημοφιλείς με τις διακοπές στην παραλία, με τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη, το Άμστερνταμ και την Κρακοβία να είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί πόλης, σύμφωνα με τις κρατήσεις της TUI.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα