Ο DERTOUR ταράζει τα νερά στις οργανωμένες διακοπές: Νέα πακέτα με... βίλες, δεντρόσπιτα και μοτέλ από την Booking/ Agoda

02 Mar 2023, 12:30 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ο DERTOUR ταράζει τα νερά στις οργανωμένες διακοπές: Νέα πακέτα με... βίλες, δεντρόσπιτα και μοτέλ από την Booking/ Agoda

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επεκτείνεται η συνεργασία του δεύτερου μεγαλύτερου τουρ οπερέιτορ στη Γερμανία, DERTOUR, με την πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com, με την προσθήκη μισού εκατομμυρίου επιπλέον καταλυμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η DERTOUR θα περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της ευρύτερο φάσμα προσφοράς από τις Booking.com και Agoda, και θα διαμορφώνει τα αντίστοιχα πακέτα διακοπών.

Προηγουμένως, ο σπεσιαλίστας στον τουρισμό MICE, DER Corporate Solutions, και τα τουριστικά γραφεία DERTOUR, είχαν αναπτύξει συνέργειες με την Booking.com.

Στο πλαίσιο της ανανεωμένης συνεργασίας με τη Booking και την Agoda, ο DERTOUR θα προσφέρει πάνω από 500.000 επιπλέον καταλύματα στο μέλλον με νέα διευρυμένα είδη προϊόντων προστιθέμενης αξίας και μεγάλης ποικιλίας, όπως βίλες, μπάνγκαλοου, glamping, δεντρόσπιτα, εξοχικές οικίες, ξενώνες, μοτέλ και διαμερίσματα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Προϊόντος της DERTOUR και των αδελφών brand ITS και Meiers Weltreisen, κ. Sven Schikarsky, αυτό αυξάνει την ελκυστικότητα του χαρτοφυλακίου προϊόντων του οργανισμού και στο μέλλον δεν θα υπάρχει τίποτα για το οποίο δεν θα μπορεί να γίνει κράτηση μέσω του DERTOUR. Εκτός από την ποικιλία προσφοράς, οι πελάτες του DERTOUR επωφελούνται από τη συνεργασία και στο κομμάτι εκτεταμένης διαθεσιμότητας και ελκυστικών τιμών.

Εκτός από την προσθήκη απλών διανυκτερεύσεων, ο DERTOUR προσφέρει επίσης το συνδυασμό διαμονής με άλλες υπηρεσίες όπως πτήσεις και μεταφορές στο πλαίσιο ταξιδιωτικού πακέτου, επομένως οι πελάτες του θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη μιας μεγάλης ποικιλίας καταλυμάτων και της άνεσης και ασφάλειας ενός πακέτου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα