Jet2holidays | Η ακρίβεια κάνει πιο ελκυστικά τα πακέτα διακοπών – Πρώτα σε ζήτηση τα ελληνικά νησιά

13 Jan 2023, 12:20 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Jet2holidays | Η ακρίβεια κάνει πιο ελκυστικά τα πακέτα διακοπών – Πρώτα σε ζήτηση τα ελληνικά νησιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το value που προσφέρουν τα πακέτα διακοπών κατά την περίοδο της κρίσης κόστους ζωής οδηγεί σε άνοδο του ενδιαφέροντος των καταναλωτών για αυτό το κόνσεπτ διακοπών, σύμφωνα με έρευνα της Jet2holidays.

Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία, όπως ομολογεί το 82%, τους έχει οδηγήσει απευθείας στο να προτιμήσουν τα πακέτα διακοπών.

Από την έρευνα, η οποία διεξήχθη σε 2.000 ενήλικες που έχουν ταξιδέψει κατά το παρελθόν στο εξωτερικό, προκύπτει ότι το 39% θέλουν να αναθέτουν συγκεντρωτικά σε έναν επαγγελματία την οργάνωση των μεταφορών τους, την κράτηση καταλύματος και τη διευθέτηση των πτήσεων, αντί να το κάνουν μόνοι τους.

Το 32% θεωρεί πολύ σημαντικό το να μην χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα όταν φτάσει στον προορισμό και το 29% θέλει να έχει ένα σημείο επικοινωνίας στην περίπτωση που προκύψουν προβλήματα.

Η προστασία Atol εάν κάτι πάει στραβά (31%) και το εξαιρετικό value for money (28%) είναι επίσης στοιχεία που ελκύουν περισσότερους ταξιδιώτες στα οργανωμένα πακέτα διακοπών.

Επιπλέον, το 28% θεωρεί σημαντική τη διαφάνεια της κοστολόγησης των πακέτων διακοπών και το γεγονός ότι δεν θα υπάρξουν στη συνέχεια εκπλήξεις με κρυφές χρεώσεις.

Περισσότεροι από τους μισούς (57%) δήλωσαν ότι θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις διακοπές τους το καλοκαίρι του 2023. Τα ελληνικά νησιά είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός τους και ακολουθεί η Ιταλία, τα Κανάρια και η Πορτογαλία.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα