Attika Reisen | Ο σπεσιαλίστας για Ελλάδα tour operator προσφέρει τώρα και διαμερίσματα

20 Dec 2022, 09:41 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Attika Reisen | Ο σπεσιαλίστας για Ελλάδα tour operator προσφέρει τώρα και διαμερίσματα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο σπεσιαλίστας για Ελλάδα και Κύπρο τουρ οπερέιτορ του Μονάχου Attika Reisen, του Μιχάλη Καραβά, επεκτείνει τη γκάμα καταλυμάτων στη χώρα μας, που προσφέρει στη γερμανική αγορά.

Έτσι, το νέο του τμήμα αποτελείται από στούντιο, διαμερίσματα και μεμονωμένες κατοικίες τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο. Τα καταλύματα προσφέρουν τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπορεί να γίνει κράτηση σε αυτά με ή χωρίς πτήση. 

Οι ενδιαφερόμενοι βεβαίως μπορούν να κάνουν κράτηση για μεταφορά κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.

Η Attika Reisen διαφημίζει ότι τα καταλύματα είναι κατάλληλα και για μακροχρόνιες διαμονές.

Το χαρτοφυλάκιο αυτή τη στιγμή αποτελείται από δώδεκα καταλύματα στην Κρήτη, ενώ προγραμματίζεται η επέκταση στην Πελοπόννησο και την Αθήνα. Το πρόγραμμα πρόκειται να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα «στο άμεσο μέλλον».

Το τμήμα πολυτελείας Attika Premium 

Υπενθυμίζεται ότι η Attika Reisen, έχοντας ήδη 45 χρόνια παρουσίας στη γερμανική αγορά, πάντα για ταξίδια και διακοπές στην Ελλάδα και Κύπρο, ίδρυσε τον Αύγουστο το τμήμα Attika Premium για αποκλειστικές υπηρεσίες πολυτελείας στην Αθήνα.

Το τμήμα αυτό προσφέρει εξατομικευμένες πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες, από τον ταξιδιωτικό προγραμματισμό, υπηρεσίες θυρωρείου και μεταφοράς έως διακριτική μεσιτεία ακινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εκτός από τη διαμονή σε πολυτελή καταλύματα, όπως κομψά boutique ξενοδοχεία στην Αθήνα ή απομονωμένα νησιωτικά καταφύγια, η προσφορά της Attika Reisen περιλαμβάνει επίσης τη διοργάνωση εκδηλώσεων για μια μεγάλη ποικιλία περιστάσεων, όπως γάμους, γενέθλια, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι, ιδιωτικά δείπνα ή ακόμη και ειδικές εμπειρίες για παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε συνεργασία με την ελληνική εταιρία QLS Travel Ltd για το κομμάτι της οργάνωσης και των πωλήσεων.

Η αποκλειστική υπηρεσία θυρωρού προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλές και υποστήριξη κατόπιν αιτήματος για μια μεγάλη ποικιλία εμπειριών, όπως πρόσληψη ιδιωτών σεφ και προσωπικού εκπαιδευτών, συμβουλές τέχνης ή θεραπευτές σπα. Η αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς αφορά μεγάλη ποικιλία οχημάτων και γιωτ αλλά και αεροπορικές μεταφορές με ιδιωτικό αεροπλάνο, τζετ και ενοικίαση ελικοπτέρων.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα