Bentour: Μεγάλη διεύρυνση του προγράμματος για Ελλάδα το 2023

05 Dec 2022, 13:38 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Bentour: Μεγάλη διεύρυνση του προγράμματος για Ελλάδα το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο γερμανός τουρ οπερέιτορ Bentour διευρύνει σημαντικά το εύρος των προϊόντων του στην Ελλάδα για το 2023.

Ένας από τους πολυάριθμους συνεργάτες του στην Ελλάδα είναι η Grecotel, από την οποία προτίθενται στα προγράμματα του 2023 το Grecotel Lux Me Dama το οποίο προηγουμένως ήταν διαθέσιμο προς κράτηση αποκλειστικά μέσω της TUI ως «Rhodos Royal».

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ακόμα και Ελληνικά νησιά χωρίς διεθνές αεροδρόμιο, όπως η Νάξος και η Πάρος, τα οποία είναι διαθέσιμα προς κράτηση, καθώς και δύο κρουαζιέρες- μία εκ των οποίων ξεκινά και ολοκληρώνεται στη Ζάκυνθο.

Το μήνυμα του διευθυντή προϊόντος της Bentour, Dieter Reiser, είναι ξεκάθαρο: «Επιδιώκουμε να αποκτήσουμε ισχυρότερο αποτύπωμα στην Ελλάδα».

Παράλληλα, ο τουρ οπερέιτορ λανσάρει την ιστοσελίδα εξυπηρέτησης πελατών Mybentour.com, στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες ταξιδιού μετά την κράτηση, και κοινοποιούνται στον πελάτη μέσα από έναν σύνδεσμο (αναλυτική απόδειξη, πληροφορίες, σύνδεσμοι για online τσεκ ιν και κρατήσεις θέσεων στο αεροσκάφος καθώς και περιγραφή ξενοδοχείου και επιλογών εκδρομών στον προορισμό).

Για το 2023, ο τουρ οπερέιτορ θα επιδιώξει να αξιοποιήσει το momentum στον τουρισμό, και σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Deniz Ugur σχεδιάζεται αύξηση των ταξιδιωτών στους 200.000 αλλά και αντίστοιχη στις πωλήσεις.

Κατά το περασμένο οικονομικό έτος, ο Bentour αύξησε τα έσοδά του από 100 εκατ. ευρώ την περίοδο 2018/19 σε 130 εκατ. ευρώ και ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε από 150.000 σε 170.000.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα