Apollo: Πακέτα διακοπών για Ελλάδα και από την Ολλανδία

19 Oct 2022, 14:09 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Apollo: Πακέτα διακοπών για Ελλάδα και από την Ολλανδία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Σκανδιναβικό τμήμα του ομίλου DER Touristik, Apollo Travel, επεκτείνεται με νέα γραφεία στο Άμστερνταμ, από όπου θα προσφέρονται πτήσεις προς Ελλάδα και Κροατία για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023.

Ο Apollo Travel θα προσφέρει στους Ολλανδούς πακέτα διακοπών σε δημοφιλείς Μεσογειακούς προορισμούς, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ισπανία και η Κροατία αλλά και την Αίγυπτο και τα ΗΑΕ.

Το εύρος προϊόντων ήλιου-παραλίας του Apollo ταιριάζει στην Ολλανδική αγορά, επισημαίνει ο αντιπρόεδρος του τουρ οπερέιτορ, Peter Browall.

Ο κ. Browall επιβεβαίωσε ακόμη ότι η Ολλανδική ομάδα του Apollo θα συνεργαστεί με τουρ οπερέιτορ που ειδικεύονται στις αθλητικές δραστηριότητες, όπως οι Golf Plaisir, Lime Travel και Xtravel, ενισχύοντας τον τουρισμό δραστηριοτήτων και περιπέτειας.

Ο Apollo είναι κορυφαία ταξιδιωτική εταιρία στη Βόρεια Ευρώπη, που δραστηριοποιείται στη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, και πλέον και την Ολλανδία, απασχολώντας 400 εργαζόμενους και διακινώντας 1 εκατ. ταξιδιώτες ετησίως.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της προσφοράς του εστιάζεται στο προϊόν «ήλιος-θάλασσα» και στις υγιεινές δραστηριότητες, οργανώνοντας ταξιδιωτικά πακέτα, κρουαζιέρες ή ξεναγήσεις σε ιστορικές πόλεις.

Από το 2015 ανήκει στον γερμανικό όμιλο REWE, στον οποίο επίσης ανήκει ο δεύτερος μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος της Ευρώπης, DER Touristik.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα