Απίστευτη ταλαιπωρία για Βρετανούς συνταξιούχους που ταξίδευαν στην Κρήτη με την TUI

27 Sep 2022, 13:17 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Απίστευτη ταλαιπωρία για Βρετανούς συνταξιούχους που ταξίδευαν στην Κρήτη με την TUI

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mε καθυστέρηση 24 ωρών βρέθηκαν αντιμέτωποι συνταξιούχοι που επρόκειτο να ταξιδέψουν μέσω της TUI από το Sheffield στην Κρήτη και τελικά αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Το ζευγάρι John και Ann Dawson, περίμεναν 70 ώρες για την αναχώρηση της πτήσης τους ενώ συνταξιδιώτες τους αναγκάστηκαν να κοιμούνται στο πεζοδρόμιο.

Επιπλέον, οι αποσκευές τους δεν μεταφέρθηκαν στην Κρήτη και παρέμειναν στο Μάντσεστερ.

Ο γολγοθάς τους ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου, ότι η πτήση τους με τη TUI που είχε προγραμματιστεί για τις 6.35 το απόγευμα ακυρώθηκε. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο στο Stockport όπου, σύμφωνα με το ίδιο, δεν τους δόθηκε καμία ενημέρωση.

Τους ενημέρωσαν ότι λεωφορείο θα τους παραλάμβανε προκειμένου να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του Γκάτουικ στη 1 μ.μ. της επομένης, όμως το λεωφορείο έφτασε στις 3 μ.μ., ενώ και το ξενοδοχείο τους έκανε τσεκ άουτ νωρίς λόγω γάμου.

Οι δύο συνταξιούχοι παρέμειναν στο λεωφορείο νηστικοί, χωρίς πρόσβαση σε τουαλέτα, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους, μόλις έφτασαν στο αεροδρόμιο τους δόθηκε ατομικό βάουτσερ 20 ευρώ για φαγητό και ποτό, όμως τα καταστήματα έκλειναν.

Τελικά, το ζευγάρι πέταξε για Κρήτη στις 11 το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου, σχεδόν 24 ώρες μετά τον αρχικό προγραμματισμό της πτήσης τους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα