Alltours | Κανάρια Νησιά, Αίγυπτος και Τουρκία οι κορυφαίοι προορισμοί το χειμώνα

12 Sep 2022, 13:36 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Alltours | Κανάρια Νησιά, Αίγυπτος και Τουρκία οι κορυφαίοι προορισμοί το χειμώνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tα Κανάρια, η Αίγυπτος και η Τουρκία αναδεικνύονται ως οι ιδανικότεροι αλλά και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί χειμερινών διακοπών από τον τουρ οπερέιτορ Alltours.

Τα Κανάρια είναι ο πιο περιζήτητος προορισμός του Alltours για άλλον ένα χειμώνα και οι προσδοκίες του τουρ οπερέιτορ είναι ότι θα υπάρξει σημαντική αύξηση των κρατήσεων. Στο πλαίσιο αυτό το χαρτοφυλάκιο των ποιοτικών ξενοδοχείων έχει διευρυνθεί με δωμάτια στις πιο αναγνωρισμένες ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως οι Iberostar, Lopesan, Princess, H10, SBH και Barcelo.

Ενώ άλλοι τουρ οπερέιτορ είναι επιφυλακτικοί για την Αίγυπτο, ο Alltours λάνσαρε το πιο ευρύ φάσμα πτήσεων στην ιστορία του, και προσφέρει πεντάστερα ξενοδοχεία σε αλυσίδες όπως οι Pickalbatros, Jaz, Three Corners, Azur, Sunrise και Titanic.

Επιπλέον, προσφέρονται 90 ξενοδοχεία στην Τουρκική Ριβιέρα και η σεζόν έχει επεκταθεί σε πολλά παραδοσιακά καλοκαιρινά ξενοδοχεία καθώς ο Νοέμβριος, που έχει ευχάριστες κλιματικές συνθήκες, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μήνας για ταξίδια. Έμφαση δίνεται στα τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία στις περιοχές Side και Lara. Σε αντίθεση με τα περισσότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, πολλά Τουρκικά ξενοδοχεία διαθέτουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους και προσφέρουν πληθώρα επιλογών διασκέδασης όταν ο καιρός δεν είναι καλός.

Ο Alltours υπογραμμίζει ότι η χρήση των χαμάμ, της σάουνας και του ατμόλουτρου περιλαμβάνεται «σχεδόν πάντα» στην προσφορά all inclusive. Τα ξενοδοχεία Adalya Elite Lara, Delphin Be Grand, Nirvana Cosmopolitan, Delphin Imperial, Liberty Lara, Mega Saray και Villa Side Residence διαθέτουν θερμαινόμενες εξωτερικές πισίνες.

Τέλος, τα μισά εκ των 26 ξενοδοχείων Allsun στις Βαλεαρίδες παραμένουν ανοικτά και το χειμώνα. Η Μαγιόρκα είναι ιδανικός χειμερινός προορισμός, ιδιαίτερα για τους λάτρεις της πεζοπορίας και των σπορ. Ορισμένα ξενοδοχεία Allsun διαθέτουν επίσης ηλεκτροκίνητα και αγωνιστικά ποδήλατα καθώς και δυνατότητα ξεναγήσεων σε όλο το νησί.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα