Bentour Reisen | Ελκυστικές προσφορές από ξενοδοχεία της Τουρκίας για μακροχρόνια διαμονή το χειμώνα

07 Sep 2022, 11:03 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Bentour Reisen | Ελκυστικές προσφορές από ξενοδοχεία της Τουρκίας για μακροχρόνια διαμονή το χειμώνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δεδομένου ότι η ζήτηση για μακροχρόνιες διακοπές είναι ιδιαίτερα υψηλή φέτος, ο σπεσιαλίστας για Τουρκία τουρ οπερέιτορ στη γερμανική αγορά Bentour Reisen επέκτεινε το πρόγραμμά του ανάλογα. «Όποιος πραγματοποιήσει διακοπές περισσότερες από τρεις εβδομάδες μπορεί πραγματικά να εξοικονομήσει χρήματα αυτόν τον χειμώνα», δήλωσε ο CEO του τουριστικού οργανισμού Deniz Ugur.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μακροχρόνιων διακοπών, μαζί με την Αίγυπτο, την Τυνησία και τα Κανάρια Νησιά. Τέσσερις εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και γευμάτων all inclusive, είναι διαθέσιμες για «αρκετά» κάτω από 1.000 ευρώ, τόνισε ο Ugur, αναφέροντας ενδεικτικά το παράδειγμα του ξενοδοχείου Trendy Aspendos in Side. 

Ανέφερε επίσης ότι τα ξενοδοχεία της Τουρκίας στους μακροχρόνιους πελάτες τους το χειμώνα προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως υπηρεσία καθαρισμού ρούχων.

Σύμφωνα με τον Ugur, οι μακροχρόνιες διακοπές δεν ήταν ποτέ τόσο ελκυστικές όσο είναι τώρα, καθώς οι τουρίστες του χειμώνα στην Τουρκία θα εξοικονομήσουν χρήματα από το κόστος θέρμανσης στη χώρα τους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα