EasyJet Ηolidays | Σημαντικές εκπτώσεις για κρατήσεις διακοπών (από) το Σεπτέμβριο - και για την Ελλάδα

06 Sep 2022, 10:18 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

EasyJet Ηolidays | Σημαντικές εκπτώσεις για κρατήσεις διακοπών (από) το Σεπτέμβριο - και για την Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εκπτώσεις για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου και για διακοπές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 προσφέρει η EasyJet Ηolidays.

Οι κρατήσεις είναι της τάξης των 100 ευρώ για πακέτα διακοπών αξίας 700 ευρώ και 200 ευρώ για κρατήσεις αξίας άνω των 2.000 ευρώ.

Διακοπές στη Μάλαγα, την Κέρκυρα και τη Ρόδο και την Πάφο είναι όλες διαθέσιμες προς κράτηση, επισημαίνει η εταιρεία.

Χαρακτηριστικά:

  • Οι τιμές για επτά διανυκτερεύσεις σε καταλύματα τριών αστέρων στο Φάρο με bed and breakfast, με πτήσεις από το Λίβερπουλ στις 15 Οκτωβρίου 2022 ξεκινούν από 303 £ το άτομο.
  • Η αρχική τιμή για επτά διανυκτερεύσεις στο πεντάστερο Jiva Beach Resort στο Dalaman της Τουρκίας, με πτήση από τη Γλασκώβη στις 12 Απριλίου 2023 και all-inclusive υπηρεσίες  είναι 576 £ το άτομο.

Στις τιμές περιλαμβάνονται και οι αποσκευές βάρους μέχρι 23 κιλά ανά άτομο.

Ο εμπορικός διευθυντής της  EasyJet Ηolidays, Paul Bixby, δήλωσε ότι ο τουρ οπερέιτορ ξεκινά τις εκπτώσεις για κρατήσεις τον Σεπτέμβριο και για διακοπές που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους 13 μήνες με έναν κωδικό προσφοράς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ταξίδια της τελευταίας στιγμής, καθώς και σε προγραμματισμένες διακοπές με αναχώρηση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2023.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα