Τουρισμός | Όμιλος jet2: H Aθήνα βασικός χειμερινός προορισμός διακοπών για τους Βρετανούς το 2023/24

01 Sep 2022, 10:30 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Τουρισμός | Όμιλος jet2: H Aθήνα βασικός χειμερινός προορισμός διακοπών για τους Βρετανούς το 2023/24

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Διακοπές το χειμώνα στην Αθήνα θα προσφέρει στους Βρετανούς την περίοδο 2023/24 ο όμιλος Jet2.com  και Jet2CityBreaks.

Στο πρόγραμμα χειμερινών διακοπών στην πόλη για το 2023/24.  που ανακοίνωσε ο όμιλος, θα υπάρχουν για πρώτη φορά πτήσεις από το αεροδρόμιο London Stansted προς Αθήνα, καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες προς την Αθήνα από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Το χειμερινό πρόγραμμα της μεθεπόμενης σεζόν προσφέρει μια επιλογή από οκτώ προορισμούς αναψυχής για διακοπές στην πόλη για το χειμώνα 2023/24, με πτήσεις από έξι βρετανικές βάσεις – Μπέρμιγχαμ, Γλασκώβη, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Λονδίνο Στάνστεντ. Οι 8 προορισμοί, προς τους οποίους θα υπάρχουν 28 δρομολόγια αυτή τη σεζόν, είναι η Αθήνα, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Κρακοβία, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη και Βενετία.

Οι επιλογές πακέτων με το Jet2CityBreaks περιλαμβάνουν πτήσεις με το Jet2.com καθώς και μια επιλογή από ξενοδοχεία 2-5 αστέρων σε κεντρικές τοποθεσίες.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε ότι ο όμιλος προσφέρει αυτό που θέλουν οι πελάτες του και οι ανεξάρτητοι συνεργάτες του ταξιδιωτικοί πράκτορες, διαμορφώνοντας ένα φανταστικό πρόγραμμα διακοπών στην πόλη τον χειμώνα 2023/24.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα