Η Jet2.com και η Jet2holidays άνοιξαν τις κρατήσεις για τη χειμερινή σεζόν 2023/2024- εκτός η Ελλάδα (επί του παρόντος)

11 Aug 2022, 11:23 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Η Jet2.com και η Jet2holidays άνοιξαν τις κρατήσεις για τη χειμερινή σεζόν 2023/2024- εκτός η Ελλάδα (επί του παρόντος)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Jet2.com και η Jet2holidays άνοιξαν τις κρατήσεις για αποδράσεις των Βρετανών σε ηλιόλουστους προορισμούς την χειμερινή περίοδο 2023/2024. Αξιοσημείωτο ότι από αυτό το πρόγραμμα απουσιάζει η Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχει κανένας ελληνικός προορισμός. Ενδέχεται, ωστόσο, να δούμε την Αθήνα στους city breaks προορισμούς που θα ανακοινωθούν σύντομα για τη μεθεπόμενη  χειμερινή σεζόν μαζί με τους προορισμούς για σκι.

Στο χειμερινό πρόγραμμα του 2023/2024 προβλέπονται πτήσεις με χιλιάδες θέσεις στα Κανάρια Νησιά, την ηπειρωτική Ισπανία και τη Μαγιόρκα, την Πορτογαλία, την Τουρκία, τη Μάλτα και την Κύπρο.

Οι πτήσεις είναι από τα αεροδρόμια Belfast International, Birmingham, Bristol, Edinburgh, East Midlands, Glasgow, Leeds Bradford, London Stansted, Manchester  και  Newcastle. Συνολικά υπάρχουν πάνω από 110 χειμερινές πτήσεις προς ηλιόλουστες προορισμούς για πώληση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ολοκαίνουργια δρομολόγια – Μπέλφαστ προς Μάλαγα, Μπέλφαστ προς Φάρο, Νιούκαστλ προς Μάλτα, Μπρίστολ προς Μάλαγα, Μπρίστολ προς Μάλτα και Μπρίστολ προς Πάλμα.

Προβλέπονται επίσης πάνω από 230 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τα Κανάρια Νησιά και πάνω από 80 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την ηπειρωτική Ισπανία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα