DER Touristik | Υψηλή ζήτηση για ταξίδια των Γερμανών το χειμώνα σε Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτο και μακρινούς προορισμούς

09 Aug 2022, 10:01 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

DER Touristik | Υψηλή ζήτηση για ταξίδια των Γερμανών το χειμώνα σε Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτο και μακρινούς προορισμούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με κίνητρο τις ελκυστικές τιμές σε προορισμούς όπως η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Τουρκία, καθώς και σε προορισμούς της Ασίας, ο δεύτερος μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας DER Touristik έχει ξεκινήσει την καμπάνια του, που προωθεί τα ταξίδια το χειμώνα για τους Γερμανούς ως αντίδοτο στην προβλεπόμενη έκρηξη της ακρίβειας τη χειμερινή περίοδο στη χώρα.

Ήδη η ζήτηση είναι υψηλή, με τον DER Touristik να διαβεβαιώνει τους πελάτες του ότι δεν θα παρατηρήσουν σημαντικές αυξήσεις τιμών το χειμώνα. Αν και έχει καταγραφεί «μέτρια αύξηση» σε ορισμένους προορισμούς, είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού Ingo Burmester, οι τιμές σε πολλούς σημαντικούς προορισμούς παραμένουν σε μεγάλο βαθμό σταθερές. Αυτό ισχύει, μεταξύ άλλων, για την Αίγυπτο και την Τυνησία καθώς και για την Τουρκία και την περιοχή της Ασίας.

Επιπλέον, ο DER Touristik συνεχίζει να προσφέρει προστασία έναντι μελλοντικών αυξήσεων τιμών, για παράδειγμα λόγω της τιμής της κηροζίνης: Οι επισκέπτες μας, τόνισε ο κ.Burmester, μπορούν να είναι σίγουροι ότι το πακέτο διακοπών που έχουν κλείσει με τα ταξιδιωτικά brand του ομίλου, Dertour, Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen, δεν θα γίνει πιο ακριβό. εάν υπάρξουν στο άμεσο μέλλον αυξήσεις,

Με γνώμονα τον πληθωρισμό και την άνοδο των τιμών της ενέργειας, ο DER Touristik, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της, προσάρμοσε τη χειμερινή προσφορά με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός ευρύτερου φάσματος - για πολύ διαφορετικές ταξιδιωτικές επιθυμίες και προϋπολογισμούς.

Το μήνυμα του κ.Burmester είναι: «Οι διακοπές δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια».

Σύμφωνα με τον CEO της DER Touristik, διαπιστώνονται τρεις τάσεις στα ταξίδια τον χειμώνα: 

  • Ανακαλύπτονται ξανά τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων,
  • συνεχίζουν να κυριαρχούν οι ηλιόλουστοι προορισμοί και τον χειμώνα ακόμη και για μακροχρόνιες διαμονές, ενώ
  • διατηρείται και η μεγάλη επιθυμία για ευελιξία στις κρατήσεις.

Όπως είπε, το 60% των κρατήσεων για τη χειμερινή περίοδο αφορούν ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Αυτό αντιστοιχεί στη συνήθη κατάσταση κρατήσεων πριν από την πανδημία και επιβεβαιώνει «τη νέα κανονικότητα που βλέπουμε από τις αρχές του καλοκαιριού, δήλωσε ο επικεφαλής της DER Touristik. Εκτός από τον Ινδικό Ωκεανό με τις Μαλδίβες και τον Μαυρίκιο, η Δομινικανή Δημοκρατία καθώς και οι ΗΠΑ και η Ταϊλάνδη έχουν ιδιαίτερη ζήτηση.

Ακόμη και σε διαδρομές μεσαίων αποστάσεων, οι επιθυμητοί προορισμοί των Γερμανών δεν διαφέρουν από εκείνους των εποχών πριν από τον κορωνοϊό: Μέχρι στιγμής, τα Κανάρια Νησιά, η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Τυνησία έχουν πολύ καλές κρατήσεις για το χειμώνα.

Οι άνθρωποι δεν χορταίνουν τον ήλιο και θάλασσα και την ευχάριστη αίσθηση διακοπών που τους δίνουν οι προορισμοί στην παραλία, τόνισε ο κ.Burmester

Ο DER Touristik έχει επίσης στραμμένο το βλέμμα του στους εύπορους ηλικιωμένους Γερμανούς, που θέλουν να μειώσουν το κόστος θέρμανσης και να τονώσουν αυτήν την πλευρά των χειμερινών διακοπών. Υπάρχει μια σειρά από μακροπρόθεσμες προσφορές γι αυτούς, μερικές από τις οποίες μπορούν να συνδυαστούν με εκπτώσεις σε διάφορα προγράμματα του ομίλου.

Σύμφωνα με την κ.Burmester, το πρόγραμμα έχει επεκταθεί και στον τομέα των εμπειριών σκι και χιονιού.

Τέλος, ο Όμιλος συνεχίζει τα πακέτα Flex, που δίνουν τη δυνατότητα για δωρεάν ακύρωση ή εκ νέου κράτηση χωρίς χρέωση έως και 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται στα τρέχοντα πακέτα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Ο κ. Burmester είναι βέβαιος ότι αυτό θα λειτουργήσει και ότι τα ευέλικτα τιμολόγια θα υποστηρίξουν τα ταξιδιωτικά γραφεία στις πωλήσεις.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα