Ο Attika Reisen φέρνει τον τουρισμό πολυτελείας στην Αθήνα με το Attika Premium

03 Aug 2022, 11:34 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ο Attika Reisen φέρνει τον τουρισμό πολυτελείας στην Αθήνα με το Attika Premium

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O σπεσιαλίστας τουρ οπερέιτορ στη Γερμανία για την Ελλάδα και την Κύπρο, Attika Reisen, του Μιχάλη Καραβά, με 45ετή εμπειρία στον χώρο του οργανωμένου τουρισμού, ίδρυσε νέο σκέλος της εταιρίας (Attika Premium) για αποκλειστικές υπηρεσίες πολυτελείας στην Αθήνα.

Το νέο σκέλος θα προσφέρει εξατομικευμένες πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες, από τον ταξιδιωτικό προγραμματισμό, υπηρεσίες θυρωρείου και μεταφοράς έως διακριτική μεσιτεία ακινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εκτός από τη διαμονή σε πολυτελή καταλύματα, όπως κομψά boutique ξενοδοχεία στην Αθήνα ή απομονωμένα νησιωτικά καταφύγια, η προσφορά της Attika Reisen περιλαμβάνει επίσης τη διοργάνωση εκδηλώσεων για μια μεγάλη ποικιλία περιστάσεων, όπως γάμους, γενέθλια, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι, ιδιωτικά δείπνα ή ακόμη και ειδικές εμπειρίες για παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε συνεργασία με την ελληνική εταιρία QLS Travel Ltd για το κομμάτι της οργάνωσης και των πωλήσεων.

Η αποκλειστική υπηρεσία θυρωρού προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλές και υποστήριξη κατόπιν αιτήματος για μια μεγάλη ποικιλία εμπειριών, όπως πρόσληψη ιδιωτών σεφ και προσωπικού εκπαιδευτών, συμβουλές τέχνης ή θεραπευτές σπα. Η αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς αφορά μεγάλη ποικιλία οχημάτων και γιωτ αλλά και αεροπορικές μεταφορές με ιδιωτικό αεροπλάνο, τζετ και ενοικίαση ελικοπτέρων.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα