Neckermann Reisen: Νέοι προορισμοί η Ολυμπία, η Χαλκιδική και η Θεσσαλονίκη με 50 επιπλέον ξενοδοχεία

01 Jun 2022, 11:51 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Neckermann Reisen: Νέοι προορισμοί η Ολυμπία, η Χαλκιδική και η Θεσσαλονίκη με 50 επιπλέον ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο τουρ οπερέιτορ Neckermann Reisen, ο οποίος έχει πλούσιο πρόγραμμα για τα ελληνικά νησιά, πρόσθεσε την Ολυμπία και τη Χαλκιδική ως νέους προορισμούς στην προσφορά του για το 2022 στις αγορές όπου δραστηριοποιείται, Γερμανία και Αυστρία.

Στο πλαίσιο αυτό, διεύρυνε την προσφορά του στην ελληνική ενδοχώρα με 50 επιπλέον ξενοδοχεία στους δύο αυτούς προορισμούς, ανεβάζοντας τη συνολική προσφορά στην Ελλάδα σε συνολικά 300 ξενοδοχεία.

Ανάμεσα στα ξενοδοχεία που προστίθενται είναι το πεντάστερο Ikos Olivia και το πεντάστερο Aegean Melathron στην Κασσάνδρα.

Επιπλέον, μέσω του συνεργάτη Aegean Airlines, με τον οποίο ο τουρ οπερέιτορ ήδη προσφέρει πτήσεις από πολλά Γερμανικά αεροδρόμια προς Κρήτη και Ρόδο, θα προσφέρονται και πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέσιμα είναι και ταξίδια στην Κω και την Κέρκυρα.

"Με τις νέες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να γνωρίσουν μια νέα, λιγότερο γνωστή πλευρά της Ελλάδας", δήλωσε ο διευθυντής του Neckermann Reisen, Michael Nickel.

Ο τουρ οπερέιτορ Neckermann Reisen, γνωστός ως πρωτοπόρος στα πτητικά πακέτα, αποτελεί τμήμα του Anex Tour Germany (Anex Tour, Öger Tours και Bucher Reisen).

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα