Ο DER Touristik θέλει να κάνει την Τουρκία τον δεύτερο πιο περιζήτητο προορισμό του μετά την Ελλάδα

17 May 2022, 12:11 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ο DER Touristik θέλει να κάνει την Τουρκία τον δεύτερο πιο περιζήτητο προορισμό του μετά την Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Τουρκία είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς για ολόκληρο τον όμιλο DER Touristik, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Sören Hartmann, και αποκάλυψε ότι πρόθεσή του είναι η διεύρυνση του τουρ οπερέιτορ στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης ώστε να αυξηθεί περαιτέρω η ζήτηση για Τουρκία.

Επιπλέον, ο κ. Hartmann τόνισε ότι στόχος το 2023 είναι να αυξηθεί η πληρότητα στην Τουρκία από τις Σκανδιναβικές αγορές, καθιστώντας την τον δεύτερο μεγαλύτερο προορισμό του τουρ οπερέιτορ μετά την Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, οι κρατήσεις για Τουρκία που καταγράφει ο DER Touristik είναι σε επίπεδα ρεκόρ. Όπως μεταδίδει το Trvl Counter, από το Πάσχα, τα επίπεδα κρατήσεων στην Τουρκία βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, και μάλιστα τέσσερις φορές υψηλότερα έναντι του 2019.

Σε απάντηση της αυξημένης ζήτησης και ενόψει των εκτιμήσεων ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί και το 2023, ο τουρ οπερέιτορ θα αυξήσει την επόμενη χρονιά τη χωρητικότητα των ξενοδοχείων στην Τουρκική Ριβιέρα κατά 25%, ενώ θα αυξηθεί και η προσφορά πτήσεων με έως 25 καθημερινές πτήσεις από τα μεγάλα αεροδρόμια της Γερμανίας. Η αύξηση των συνδέσεων θα γίνει εφικτή λόγω της ενίσχυσης της συνεργασίας του FTI με τις αεροπορικές εταιρίες Sun Express, Corendon, Pegasus και Freebird.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα