TUI | Ξεκίνησε η θερινή σεζόν στην Τουρκία- σχέδια για επέκταση του προγράμματος το 2023

09 May 2022, 15:06 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI | Ξεκίνησε η θερινή σεζόν στην Τουρκία- σχέδια για επέκταση του προγράμματος το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η καλοκαιρινή σεζόν της TUI ξεκίνησε επίσημα στην Τουρκία με περίπου 180.000 επισκέπτες να πετούν στην Τουρκία τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Η TUI αύξησε το πρόγραμμά της γι αυτό το καλοκαίρι και θα μεταφέρει πάνω από 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες στην Τουρκία από τις 13 αγορές της το 2022. Περίπου ένα εκατομμύριο θα κάνουν διακοπές στην Αττάλεια και περίπου 500.000 στα θέρετρα της Σμύρνης, της Αλικαρνασσού και του Νταλαμάν.

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της TUI συναντήθηκαν με εκατοντάδες Τούρκους συνεργάτες τους στα ξενοδοχεία για να συζητήσουν τα σχέδιά της για περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος διακοπών της σε όλο τον προορισμό για το καλοκαίρι του 2023. Στόχος της είναι να φέρει σημαντικά περισσότερους πελάτες στην Τουρκία το επόμενο καλοκαίρι, σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία του 2019. Η TUI επιδιώκει επίσης να αναπτύξει το χειμερινό της πρόγραμμα επεκτείνοντας τη σεζόν στην Τουρκία.

Η TUI μοιράστηκε επίσης με τους Τούρκους συνεργάτες της πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις που βλέπει στους επισκέπτες. Έχει διαπιστώσει ότι πελάτες της αναβαθμίζουν τις διακοπές τους, κάνουν κράτηση για μεγαλύτερη διάρκεια, αναβαθμίζουν δωμάτια και δραστηριότητες καθώς οι ταξιδιώτες έχουν στερηθεί τις διακοπές στον ήλιο την τελευταία διετία.

Πάνω από το 90% του προγράμματος της TUI προς την Τουρκία είναι οργανωμένες διακοπές, επομένως οι συνεργάτες μας στα ξενοδοχεία δικαιούνται να έχουν ενημέρωση, δήλωσε ο David Burling, Διευθύνων Σύμβουλος Markets & Airlines, TUI Group. Όπως είπε, ο όμιλος συνεργάζεται με 1.000 ξενοδοχεία σε όλη την Τουρκία, ενώ σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξη της για το 2023.

Η TUI δραστηριοποιείται στην Τουρκία για περισσότερα από 40 χρόνια και προσφέρει πάνω από 12.000 πτήσεις από και προς τον προορισμό από όλες τις αγορές προέλευσης – μέσω των δικών της αεροπορικών εταιρειών ή συνεργαζόμενων αερομεταφορέων.

«Έχουμε δει μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην Τουρκία, καθώς οι πελάτες προσελκύονται από το μείγμα παραλιών και πολιτισμού, καθώς και από τη μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων και την ποιοτική εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, κυριολεκτικά κάθονται πάνω σε γεμάτες βαλίτσες για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ο τουρισμός θα έχει ένα πολύ καλό καλοκαίρι το 2022 και οι χώρες που επλήγησαν ιδιαίτερα από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, θα επωφεληθούν από αυτό. Τα πράγματα φαίνονται πολύ θετικά για τα ξενοδοχεία, τις οικογενειακές επιχειρήσεις και για τους πολλούς τοπικούς συνεργάτες μας για να κάνουμε τις διακοπές των επισκεπτών επιτυχημένες», δήλωσε ο Sebastian Ebel, CFO του Ομίλου TUI, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο TUI BLUE SENSATORI Fethiye και στο Rixos Premium Belek.

Η TUI χρησιμοποίησε επίσης την ευκαιρία για να παρουσιάσει το TUI BLUE Palm Garden στην Αττάλεια το οποίο κέρδισε TUI Global Hotel Award. Το ξενοδοχείο κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερο Ξενοδοχείο – TUI Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πολωνία.

Με βάση τα σχόλια των πελατών, τα TUI Global Hotel Awards αναγνωρίζουν ξενοδοχεία που έχουν λάβει εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης από πελάτες της TUI και έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα. Οι νικητές των βραβείων TUI Global Hotel Awards ανακοινώθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες σε μια εικονική τελετή, ενώ πραγματοποιούνται τοπικές παρουσιάσεις προς τιμήν των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, που κέρδισαν το βραβείο.

Δύο άλλα ξενοδοχεία στην Αττάλεια τιμήθηκαν επίσης στην εκδήλωση για τα εξαιρετικά σχόλια από τους πελάτες της TUI. Το Concorde de Luxe Resort και το Kirman Sidera Hotel Luxury & Spa.

Ως βασικός προορισμός για τη στρατηγική ανάπτυξης της TUI, η TUI ονόμασε επίσης ένα από τα νεότερα αεροσκάφη της Antalya. Η επίσημη τελετή απονομής του ονόματος πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια αθλήτρια, Ayşe Begüm Onbaşı να επιλέγεται ως νονά του αεροσκάφους.
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα