jet2 | Επιπλέον πτήσεις προς την Κρήτη, που θα είναι από τα success stories του καλοκαιριού

06 May 2022, 10:43 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

jet2 | Επιπλέον πτήσεις προς την Κρήτη, που θα είναι από τα success stories του καλοκαιριού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Περισσότερες πτήσεις στην Κρήτη πρόσθεσαν για το καλοκαίρι η Jet2.com και η Jet2holidays.

Ειδικότερα, ο όμιλος jet2 έχει προσθέσει πάνω από 7.500 θέσεις προς την Κρήτη, με περισσότερες πτήσεις προς το Ηράκλειο από το Λιντς Μπράντφορντ και το Μπέρμιγχαμ, καθώς και επιπλέον αναχωρήσεις για τα Χανιά από το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ.

Στη γραμμή Λιντς Μπράντφορντ-Ηράκλειο προστίθεται ένα ακόμη δρομολόγιο μεταξύ 25 Ιουλίου και 26 Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν έως και έξι εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

Το ίδιο και στη γραμμή Μπέρμιγχαμ-Ηράκλειο μεταξύ 26 Ιουλίου και 27 Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν έως και επτά εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

Στο Μάντσεστερ προστίθεται μια επιπλέον αναχώρηση την εβδομάδα για Χανιά μεταξύ 14 Ιουλίου και 1ης Σεπτεμβρίου, ενώ ένα επιπλέον δρομολόγιο Stansted- Χανιά θα αναχωρεί τις Δευτέρες μεταξύ 18 Ιουλίου και 19 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το διευρυμένο πρόγραμμα σημαίνει ότι η Jet2.com και η Jet2holidays θα εκτελούν περισσότερες από 50 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Κρήτη από 10 βρετανικές βάσεις κατά τις περιόδους αιχμής, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία.

Καθιστά επίσης την Jet2.com τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ηράκλειο από άποψη συχνότητας αυτό το καλοκαίρι.

Ο όμιλος jet2 προφέρει επίσης ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο καταλυμάτων, με σχεδόν 200 ξενοδοχεία στην Κρήτη αυτό το καλοκαίρι, μια σημαντική αύξηση σε σχέση με το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019.

Μια ομάδα περίπου 50 ατόμων θα εργάζεται για την Jet2 στα αεροδρόμια και θέρετρα της Κρήτης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Steve Heapy, επικεφαλής του Jet2.com και του Jet2holidays, δήλωσε ότι το πρόγραμμα για Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι καθιστά τον όμιλο κορυφαίο τουριστικό οργανισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Ελλάδα.

Η Κρήτη, τόνισε, είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς που οδηγεί αυτή τη φανταστική ανάπτυξη, χάρη στην τεράστια δημοτικότητά της στους παραθεριστές. Έχοντας χάσει δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, η Κρήτη φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα success stories του 2022, είπε χαρακτηριστικά, γι αυτό και ο όμιλος προσθέτει περισσότερες πτήσεις και πακέτα διακοπών ανταποκρινόμενος στη συνεχιζόμενη ζήτηση.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα