Springer Travel: Ατελείωτες επιλογές διακοπών για τους Αυστριακούς τουρίστες στα ελληνικά νησιά

28 Apr 2022, 10:30 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Springer Travel: Ατελείωτες επιλογές διακοπών για τους Αυστριακούς τουρίστες στα ελληνικά νησιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά προσφέρει αυτό το καλοκαίρι ο τουρ οπερέιτορ Springer Reisen από και προς το Γκραζ και τη Βιέννη.

Ειδικότερα, το καλοκαίρι του 2022 θα προσφέρονται συνδέσεις από το Γκραζ προς τη Σκιάθο, κάθε Παρασκευή από τις 27 Μαϊου έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια υπάρχει δυνατότητα για θαλάσσια μεταφορά στη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Από τις 28 Μαϊου έως την 1η Οκτωβρίου θα προσφέρονται πτήσεις προς την Πάρο, κάθε Σάββατο, με αεροσκάφος Avantiair 78 θέσεων. Υπάρχει δυνατότητα για μεταφορά στη Μήλο και την Κίμωλο.

Από τα τέλη Μαϊου, θα προσφέρεται και η Νάξος κάθε Σάββατο με πτήση μέσω της Πάρου από το Γκράζ, ενώ υπάρχει δυνατότητα για ιδιωτική θαλάσσια μεταφορά στην Αγία Άννα της Νάξου.

Με το εκτεταμένο πρόγραμμα από τη Βιέννη μέσω Αθήνας, εξυπηρετούνται οι αερομεταφορές σε περισσότερους από 20 προορισμούς της Ελλάδας για αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχουν απευθείας συνδέσεις από τη Βιέννη με Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Σκιάθο, Σαντορίνη, Μύκονο καθώς και εκτεταμένο πρόγραμμα μέσω Αθήνας προς Πάρο, Νάξο, Μήλο, Αστυπάλαια, Μύκονο και Σαντορίνη.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα