Steve Heapy: Διακοπές city break στην Αθήνα και τον χειμώνα για τους Βρετανούς τουρίστες

26 Apr 2022, 14:16 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Διακοπές city break στην Αθήνα και τον χειμώνα για τους Βρετανούς τουρίστες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Jet2.com και η Jet2CityBreaks ανακοίνωσαν στις 22 Απριλίου την έναρξη των χειμερινών δρομολογίων τους προς την Αθήνα για πρώτη φορά από δύο βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευσή τους στην ελληνική πρωτεύουσα. 

Η προσθήκη της Αθήνας ως νέου προορισμού για τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 ανταποκρίνεται στην ισχυρή ζήτηση για πτήσεις και ολιγοήμερες διακοπές (city break) στην πρωτεύουσα από τους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου, με αποτέλεσμα η κορυφαία αεροπορική εταιρεία αναψυχής Jet2.com και η εξειδικευμένη σε πακέτα διακοπών Jet2CityBreaks να εκτελούν τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Οι Jet2.com & Jet2CityBreaks θα πετούν προς την Αθήνα κατά τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ, παρέχοντας στους βρετανούς παραθεριστές σύνδεση με την Αθήνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα για πρώτη φορά. Παρέχει επίσης στους Έλληνες εξαιρετική δυνατότητα σύνδεσης με την πόλη του Μάντσεστερ και τη βορειοδυτική Αγγλία, καθώς και με το Μπέρμιγχαμ και στην περιοχή Midlands. 

Η ανακοίνωση ακολουθεί την έναρξη των πτήσεων και των city breaks στην Αθήνα για τη Θερινή Περίοδο 2022, με τις πρώτες πτήσεις που έφθασαν στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα. 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Jet2.com και της Jet2CityBreaks για τη Χειμερινή Περίοδο 22/23 για την Αθήνα, έχει ως εξής: 

Μπέρμιγχαμ

• Έως δύο εβδομαδιαίες πτήσεις (κάθε Πέμπτη και Κυριακή) που συνεχίζονται από το καλοκαίρι 2022 έως τις 27 Νοεμβρίου και από τις 16 Φεβρουαρίου και εξής, έως το καλοκαίρι 2023. 

Μάντσεστερ 

• Έως δύο εβδομαδιαίες πτήσεις (κάθε Πέμπτη και Κυριακή) που συνεχίζονται από το καλοκαίρι 2022 έως τις 27 Νοεμβρίου και από τις 16 Φεβρουαρίου και εξής, έως το καλοκαίρι 2023. 

Η Αθήνα, η καρδιά της Ελλάδας, προσφέρει στους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου την ευκαιρία για ένα «κυνήγι Ιστορίας», για να  θαυμάσουν τα παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη ή να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Με μια σειρά από ξενοδοχεία 3-5* στην Αθήνα, η Jet2CityBreaks παρέχει διαμονή σε γειτονιές όπως το Κουκάκι, το Μοναστηράκι και η Πλάκα. Αυτές οι τοποθεσίες παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα σημεία, στην υπαίθρια αγορά στο Μοναστηράκι, στη νυχτερινή ζωή του Ψυρρή, στην «Παλιά Πόλη» της Πλάκας, στην Ακρόπολη ή στην Πλατεία Συντάγματος. 

Ο Steve Heapy, CEO της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε:

«Το πρόγραμμά μας στην Αθήνα ξεκίνησε πολύ καλά και γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για πτήσεις και διακοπές city break και τον χειμώνα από πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου και από ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Όπως πάντα, θέλουμε να προσφέρουμε αυτό που επιθυμούν οι πελάτες μας και οι ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, γι' αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των πτήσεων και των πακέτων city break στην Αθήνα για τη Χειμερινή Περίοδο 23/22, για πρώτη φορά. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε αυτό το νέο πρόγραμμα για τον Χειμώνα 22/23, το οποίο αντικατοπτρίζει τη διαρκή δέσμευσή μας σε αυτή τη φανταστική πόλη, ενώ προσφέρουμε στους παραθεριστές περισσότερες επιλογές και ευελιξία.”

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα