Join UP! | Ο μεγαλύτερος Oυκρανός t.o. ξεκινά πωλήσεις στη Βαλτική για Ζάκυνθο, Κρήτη και Κέρκυρα

20 Apr 2022, 12:10 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Join UP! | Ο μεγαλύτερος Oυκρανός t.o. ξεκινά πωλήσεις στη Βαλτική για Ζάκυνθο, Κρήτη και Κέρκυρα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ της Ουκρανίας, Join UP!, ανοίγει τις πωλήσεις πακέτων διακοπών στις αγορές της Λετονίας, της Λιθουανίας και της Εσθονίας, σε προορισμούς όπως η Τουρκία, το Μαυροβούνιο, η Αλβανία, η Ελλάδα, με σκοπό να διατηρήσει τη λειτουργία του ενώ η χώρα προέλευσής του βρίσκεται σε κρίση.

Η εταιρία θεωρείται ο ηγέτης της τουριστικής αγοράς της Ουκρανίας, και διακινεί περί το 1 εκατ. ταξιδιώτες ετησίως. Πρόσφατα άνοιξε γραφεία στη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους προκειμένου να διευρύνει τις δραστηριότητες στο εξωτερικό.

Συνολικά, αυτή τη σεζόν θα προσφέρει 50 προορισμούς, και τη χειμερινή σεζόν του 2022/23 σκοπεύει να διευρύνει τις πτήσεις ώστε να περιλαμβάνουν τη Σρι Λάνκα και τη Ζανζιβάρη. Η εταιρία σημειώνει ότι αυτό θα έχει επίσης θετικό αντίκτυπο τη συνολική ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς της Βαλτικής.

Ο επικεφαλής του Join Up Baltic, Gediminas Kerys, εξέφρασε την ικανοποίησή του που εκπροσωπεί τον πρώτο Ουκρανό τουρ οπερέιτορ στην αγορά της Βαλτικής, αλλά και το γεγονός οτι νιώθει υπεύθυνος καθώς η Ουκρανία περνάει κρίση και οι δραστηριότητες του τουρ οπερέιτορ ειναι μια δυνατότητα να διατηρηθούν θέσεις εργασίας στη χώρα και να στηριχθεί η οικονομία της.

Το καλοκαιρινό πτητικό πρόγραμμα θα λανσαριστεί ταυτόχρονα στη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους. Κατά την πρώτη σεζόν με το σλόγκαν «Baltics, it’s time to join!», η εταιρία προσφέρει, μεταξύ άλλων προορισμών, πτήσεις προς Ζάκυνθο, Κρήτη και Κέρκυρα. Το μερίιδο των εγγυημένων ξενοδοχείων σε πολλούς προορισμούς φτάνει το 80%, που σημαίνει αυτόματη επιβεβαίωση ακόμη και την υψηλή σεζόν.

Ο τουρ οπερέιτορ Join UP! Ιδρύθηκε το 2010 και μέσα σε μια δεκαετία έγινε ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην τουριστική αγορά της χώρας. Το δίκτυο συνεργατών του στην Ουκρανία περιλαμβάνει πάνω από 7.000 τουριστικούς πράκτορες και 130 τουριστικά γραφεία. Η έδρα της βρίσκεται στο Κίεβο. Ο τουρ οπερέιτορ σκοπεύει να ανοίγει ένα δίκτυο ξενοδοχείο τόσο στην Ουκρανία όσο και στο εξωτερικό.

Στρατηγικός συνεργάτης του είναι ο ουκρανικός αερομεταφορέας SkyUp Airlines.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα