Βρετανικός τουρισμός | Oι πρώτες πτήσεις της Jet2 στην Αθήνα σήμερα από το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ

14 Apr 2022, 10:30 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Βρετανικός τουρισμός | Oι πρώτες πτήσεις της Jet2 στην Αθήνα σήμερα από το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι πρώτες πτήσεις της Jet2 και της Jet2holidays προς την Αθήνα απογειώθηκαν από τα αεροδρόμια του  Μάντσεστερ  και του Μπέρμιγχαμ σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου,

Η Jet2 θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα προς την ελληνική πρωτεύουσα κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τα δύο αεροδρόμια έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα στην Αθήνα  ο CEO της Jet2.com και της Jet2holidays, Steve Heapy ανακοίνωσε πολύ μεγάλη ενίσχυση του προγράμματός τους για τη θερινή περίοδο 2022, με τη διάθεση περισσότερων από μισό εκατομμύριο θέσεων στην Ελλάδα σε σύγκριση με τη θερινή περίοδο 2019, αύξηση της τάξης του 86%. Ως αποτέλεσμα αυτής της ανάπτυξης, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία και tour operator διαθέτει προς πώληση περισσότερες από 1,1 εκ. θέσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα για το καλοκαίρι 2022. 

Σχολιάζοντας τις πρώτες πτήσεις προς Αθήνα ο Steve Heapy δήλωσε: Ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία και τουρ οπερέιτορ του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε τις πρώτες πτήσεις μας να απογειώνονται σήμερα προς την Αθήνα από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ. Είναι φανταστικό να πραγματοποιείς πτήσεις και city break σε αυτή την ιστορική πόλη για πρώτη φορά, καθώς γνωρίζουμε ότι η Αθήνα είναι ένας προορισμός στον οποίο θέλουν να έρθουν οι πελάτες μας.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι πελάτες του ομίλου "συρρέουν" για να κλείσουν μια απόδραση στην ελληνική πρωτεύουσα, κάτι που επιβεβαιώνει πόσο δημοφιλής είναι η Αθήνα στους παραθεριστές.

Ο Steve Heapy εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του γιατί ο όμιλος της jet2 προσφέρει φέτος αυτό το τεράστιο θερινό πρόγραμμα για την Ελλάδα. 

Με 15 προορισμούς προς πώληση στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι από το δίκτυο των δέκα βρετανικών βάσεών μας, δίνουμε στους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ασυναγώνιστες επιλογές, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της jet2.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα