TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές το 2022

24 Jan 2022, 10:44 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές το 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος προορισμός διακοπών για τη δημοφιλέστερη καμπάνια προκρατήσεων της ΤUI στην Αυστρία για το καλοκαίρι του 2022, η οποία αφορά την σταθερή τιμή για τα παιδιά.

Μετά την Ελλάδα, ακολουθεί η Τουρκία και η Αίγυπτος. Στην Ελλάδα, μεγάλα νησιά όπως η Ρόδος, η Κως και η Κρήτη συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Αυστριακών πελατών του τουρ οπερέιτορ. Το Aparthotel Koukis Beach στη Ζάκυνθο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και οι σταθερές τιμές για τα παιδιά έχουν μεγάλη απήχηση και για προορισμούς της Πελοποννήσου.

Το Hotel Blue Lagoon Village στην Κω είναι το πρώτο ανάμεσα στα ξενοδοχεία με τις υψηλότερες κρατήσεις με σταθερή τιμή για παιδιά και ακολουθεί το TUI Magic Life Kalawy στη Χουργκάντα. Σε γενικές γραμμές, τα ξενοδοχεία TUI Magic Life και TUI Kids Club συγκεντρώνουν πολύ υψηλές προτιμήσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας.

Με την καμπάνια σταθερής τιμής για παιδιά, τα παιδιά μπορούν να ταξιδεύουν σε πολυάριθμους παραθαλάσσιους προορισμούς το καλοκαίρι του 2022 έναντι 99 ευρώ, και σε πολλά ξενοδοχεία το κόστος για ηλικίες από 2 έως 11 ετών είναι μηδενικό.

Η τιμή για παιδιά κυμαίνεται από 99 ευρώ έως 149 ευρώ, με μέγιστο κόστος τα 199 ευρώ, και ισχύει για ταξίδια από τα αεροδρόμια Βιέννης, Σάλτσμπουργκ, Γκρατζ και Ίνσμπουργκ.

Η καμπάνια με τις ευνοϊκές αυτές τιμές «τρέχει» για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα