Olympic Holidays: Νέα ξενοδοχεία σε ελληνικά νησιά στους καταλόγους του 2022-23 - "Τα πιο ελκυστικά πακέτα στην ιστορία μας"

21 Dec 2021, 12:43 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Olympic Holidays: Νέα ξενοδοχεία σε ελληνικά νησιά στους καταλόγους του 2022-23 - "Τα πιο ελκυστικά πακέτα στην ιστορία μας"

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Περισσότερα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά προσφέρει μέσα από το βασικό πρόγραμμα διακοπών του για το 2022 ο τουρ οπερέιτορ Olympic Holidays, όπως διαπιστώνεται από τις νέες μπροσούρες για το καλοκαίρι του 2022 και τα γαμήλια ταξίδια για το 2022-23.

Επιπλέον, προστίθενται νέα ξενοδοχεία στην Τενερίφη και τη Χουργκάντα.

Η μπροσούρα για γαμήλια ταξίδια καλύπτει τόσο την Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του τουρ οπερέιτορ, Michael Vinales, συνεχίζουμε να εισάγουμε ένα μείγμα νέων προϊόντων στο ήδη δημοφιλές μας πρόγραμμα και για το 2022 αυξήσαμε τον αριθμό των τετράστερων και πεντάστερων ξενοδοχείων, προσθέτοντας γοητευτικά αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα καθώς και μερικά νέα προϊόντα σε ορισμένα μικρά ελληνικά νησιά.

Όσον αφορά τα γαμήλια ταξίδια, ο τουρ οπερέιτορ αφουγκράστηκε τις επιθυμίες των καταναλωτών και συγκέντρωσε πολύτιμο υλικό από αυτούς, το οποίο ελήφθη υπόψη για τη διαμόρφωση της νέας μπροσούρας.

Ο κ. Vinales επισημαίνει ότι τα νέα προγράμματα διακοπών είναι τα πιο ελκυστικά στην ιστορία του τουρ οπερέιτορ, ενώ καθώς η ανανέωση όρκων των ζευγαριών είναι πολύ δημοφιλής προετοιμάστηκαν πακέτα και για αυτή την αγορά.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα