Oι γερμανοί t.o's ακυρώνουν τα fam trip σε Μεσογειακούς προορισμούς

13 Dec 2021, 15:03 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Oι γερμανοί t.o's ακυρώνουν τα fam trip σε Μεσογειακούς προορισμούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έπειτα από την επιστροφή των fam trips, οι τουρ οπερέιτορ της μεγαλύτερης αγοράς εξερχόμενου τουρισμού στην Ευρώπη, της Γερμανίας, ακυρώνουν και πάλι τα ταξίδια εξοικείωσης στους Μεσογειακούς προορισμούς, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού στη Γερμανία και των νέων περιορισμών στα ταξίδια λόγω της παραλλαγής Όμικρον.

Η πρώτη τέτοια ανακοίνωση προήλθε από τον Alltours, και σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρ οπερέιτορ, δεν θα πραγματοποιηθούν fam trips μέχρι νεωτέρας. Μόλις τα επίπεδα διασποράς μειωθούν και πάλι σημαντικά, θα προσφέρουμε εναλλακτικές ημερομηνίες και θα πραγματοποιήσουμε ταξίδια, αναφέρει ο τουρ οπερέιτορ.

Ο Alltours είχε προγραμματίσει ταξίδια για ταξιδιωτικούς πράκτορες σε σημαντικούς προορισμούς του όπως η Φουερτεβεντούρα, αλλά και άλλους όπως η Μαδέρα και ο Μαυρίκιος.

Ακολούθησε η TUI Γερμανίας, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει τα ταξίδια εξοικείωσης μέχρι την ερχόμενη Άνοιξη. Ωστόσο, η εταιρία υπογραμμίζει η σημασία των ταξιδιών αυτών, ιδιαίτερα σε μια εποχή που πολυάριθμα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν προβεί σε προσλήψεις νέου προσωπικού.

Επιπλέον, ο τουρ οπερέιτορ Schauinsland-Reisen ανακοίνωσε ότι θα ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του σχετικά με την πραγματοποίηση fam trop σύντομα.

Από την πλευρά του ο FTI εφαρμόζει άλλη προσέγγιση. Επί του παρόντος δεν ακυρώνει τα ταξίδια εξοικείωσης όμως εφαρμόζει αυστηρότερους κανονισμούς υγιεινής σε αυτά. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που συμμετέχουν στα ταξίδια αυτά θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα