Anex Croup | Δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά το 2022 με 353 ξενοδοχεία

06 Dec 2021, 15:52 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Anex Croup | Δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά το 2022 με 353 ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το καλοκαίρι του 2022 είναι ο τουρ οπερέιτορ Anex Croup, ο οποίος έχει ισχυρή παρουσία και στη γερμανική αγορά με τα εμπορικά σήματα Anex Tour, Bucher Reisen και Öger Tours.

«Βλέπουμε μεγάλο αριθμό προκρατήσεων για το καλοκαίρι του 2022, ειδικά στην Τουρκία, την Ισπανία και την Ελλάδα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Murat Kizilsac. 

Ο τουρ οπερέιτορ έχει διαμορφώσει ήδη το θερινό του πρόγραμμα, έχοντας από τη χώρα μας συνολικά 353 ξενοδοχεία σε ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, που είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και για πρώτη φορά η Κέρκυρα, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Ζάκυνθος και η περιοχή της Χαλκιδικής / Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Kizilsac δήλωσε ότι είναι ήδη εμφανής η τάση προς ποιοτικότερες διακοπές, ειδικά στο τμήμα των πέντε αστέρων. Οι επισκέπτες είναι έτοιμοι να ξοδέψουν έως και 20% περισσότερα στις διακοπές τους τη νέα χρονιά, είπε ο Kizilsac.

Ο Anex Croup αναμένει σημαντική ανάπτυξη στη γερμανόφωνη αγορά, παρά τα προβλήματα με τις παραλλαγές της πανδημίας, επειδή μετά βίας μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες των εμπορικών σημάτων Bucher Reisen και Öger Tours το περασμένο οικονομικό έτος.

Για το επόμενο καλοκαίρι ο Όμιλος Anex αύξησε το χαρτοφυλάκιο σε όλους τους σημαντικούς προορισμούς του, που έχουν ζήτηση στις γερμανόφωνες αγορές.

Αυξημένο πρόγραμμα για Τουρκία

Έτσι, οι μάρκες Anex Tour, Bucher Reisen και Öger Tours διαθέτουν 840 ξενοδοχεία σε προσφορά στην Τουρκία - 550 στην περιοχή της Αττάλειας (50 από αυτά νέα) και περίπου 200 στη δυτική Τουρκία (επέκταση κατά 100καταλύματα). Υπάρχουν 90 ξενοδοχεία στο πρόγραμμα στη μητρόπολη της Κωνσταντινούπολης. Συνολικά υπάρχουν περίπου 560 εβδομαδιαίες πτήσεις το καλοκαίρι, 420 από αυτές προς Αττάλεια και 130 προς Σμύρνη.

Στην Αττάλεια εδρεύει το Anex Tourism Group, μέρος του οποίου είναι το Anex Germany. Τη νέα χρονιά ο όμιλος θα έχει το νέο ξενοδοχείο Selectum Family Resort Side (το πρώην Silence Beach Resort Side), που βρίσκεται στο Side-Manavgat. Διαθέτει διάφορους τύπους δωματίων - συμπεριλαμβανομένων σουιτών και βιλών -, πολλά εστιατόρια και μπαρ και ένα μεγάλο χώρο ευεξίας.

Στην Ισπανία

Στις Βαλεαρίδες Νήσους, ο όμιλος διαθέτει συνολικά 273 ξενοδοχεία μέσω του Anex Tour και του Bucher Reisen, 240 στη Μαγιόρκα και 30 στην Ίμπιζα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία ξενοδοχεία στη Μενόρκα, αλλά το χαρτοφυλάκιο πρόκειται να επεκταθεί σταδιακά σε 20 ξενοδοχεία. 

Στην ηπειρωτική Ισπανία, οι επισκέπτες των δύο εμπορικών σημάτων έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από ένα χαρτοφυλάκιο 210 ξενοδοχείων. Προβλέπεται επέκταση, ιδιαίτερα στην Costa de la Luz. Εδώ το χαρτοφυλάκιο πρόκειται να επεκταθεί από 20 σε 50 ξενοδοχεία.

Στα Κανάρια Νησιά, ο όμιλος Anex έχει ήδη επεκταθεί μαζικά το χειμώνα. Το καλοκαίρι του 2022 συνολικά 520 ξενοδοχεία θα είναι στο χαρτοφυλάκιο, για πρώτη φορά επίσης στο Lanzarote (94 ξενοδοχεία) και στο La Palma (δώδεκα ξενοδοχεία).

Στην Αίγυπτο

Στην Αίγυπτο, υπάρχουν 87 ξενοδοχεία στη Χουργκάντα, 17 στο Σαρμ ελ Σέιχ και 26 ξενοδοχεία στο Μάρσα Αλάμ, με 50 πτήσεις την εβδομάδα από Γερμανία.

Ο όμιλος διαθέτει επίσης περίπου 2.500 ξενοδοχεία στη Γερμανία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Κροατία και την Ιταλία για την επόμενη χρονιά.

Ο Anex Group σχεδιάει την επέκτασή του σε ακ΄μη 14 προορισμούς στις μικρές, μεσαίες και μακρινές αποστάσεις.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα