Ερευνα

Οι δραστηριότητες της TUI στα πακέτα διακοπών της icelolly.com

01 Dec 2021, 13:41 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Οι δραστηριότητες της TUI στα πακέτα διακοπών της icelolly.com

Facebook Twitter Linkedin

O όμιλος TUI επελέγη από την Ice Travel Group (ιδιοκτήτρια των icelolly.com και TravelSupermarket) ως συνεργάτης για τα νέα τουρ και δραστηριότητες στα πακέτα διακοπών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα σύγκρισης ταξιδιωτικών τιμών και προσφορών, icelolly.com.

Στο πλαίσιο αυτό, η TUI δημιουργεί μια νέα κατηγορία «Δραστηριότητες» ('Activities’) στην ιστοσελίδα και εφαρμογή της icelolly.com.

Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι να μετά την επιστροφή των καταναλωτών στα ταξίδια, να προσφέρεται έμπνευση μέσω εμπειριών πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όπως εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Ice Travel Group, Richard Singer. Μέσα από την τεχνολογία, τις εμπειρίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει η TUI μπορούμε να προσφέρουμε καινοτόμα επιπλέον προϊόντα και να έχουμε μια σημαντική πηγή εσόδων που θα στηρίξει τη στρατηγική ανάπτυξης και συμβάλλει στη δημιουργία μιας ακόμα ευρύτερη προσφοράς, πρόσθεσε.

Η νέα κατηγορία 'Activities' δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις και κρατήσεις για 55.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια ατραξιόν σε περισσότερα από 100 χώρες και 1.000 προορισμούς. Οι εμπειρίες θα αφορούν δημοφιλείς προορισμούς των χρηστών της icelolly.com, όπως city break και παραθαλάσσιους προορισμούς της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Καραϊβικής.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα