Schauinsland Reisen | 'Εμφαση στα ξενοδοχεία με άμεση πρόσβαση σε πισίνα το 2022

08 Oct 2021, 10:24 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Schauinsland Reisen | 'Εμφαση στα ξενοδοχεία με άμεση πρόσβαση σε πισίνα το 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με 9 καταλόγους, που περιλαμβάνουν συνολικά 1.500 καταλύματα, ξεκινά τις πωλήσεις για τη θερινή σεζόν του 2022 ο τουριστικός οργανισμός της Γερμανίας Schauinsland-Reisen. Ένας από τους 9 καταλόγους αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα και είναι ήδη διαθέσιμος.

Το κορυφαίο σημείο, που προβάλλει ιδιαίτερα ο διοργανωτής, είναι ότι στο πρόγραμμα υπάρχει μεγάλη ποικιλία δωματίων με άμεση πρόσβαση στην πισίνα, τα οποία ήταν εξαιρετικά δημοφιλή το περασμένο καλοκαίρι.

Συνολικά 265 ξενοδοχεία από το χαρτοφυλάκιο του  Schauinsland-Reisen προσφέρουν δωμάτιο με άμεση πρόσβαση στην πισίνα, όπως είναι το Lyttos Mare στην Κρήτη, το Flora Garden στην Τουρκική Ριβιέρα και το Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino στα Γκραν Κανάρια.

Στους καταλόγους του τουρ οπερέιτορ υπάρχουν επίσης ξενοδοχεία με junior σουίτες, που επιτρέπουν στους ενοίκους να μπουν κατευθείαν στο νερό για κολύμπι. Αρκετά ξενοδοχεία με άμεση πρόσβαση σε πισίνα προσφέρονται αποκλειστικά από τον Schauinsland-Reisen.

Έμφαση και στα ξενοδοχεία 3 αστέρων


Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο τουρ οπερέιτορ που εδρεύει στο Ντούισμπουργκ, θα εστιάσει περαιτέρω στην περιοχή των ξενοδοχείων τριών αστέρων, η οποία έχει σήμερα υψηλή ζήτηση. Ζητούμενο τα ξενοδοχεία να βρίσκονται σε μια όμορφη τοποθεσία με αξιόπιστη ποιότητα και κυρίως οικογενειακή ατμόσφαιρα. 'Ενα από αυτά είναι το Akrogiali Beach Hotel Apts στα Μάλια της Κρήτης.

Ο Schauinsland-Reisen έχει επεκτείνει, επίσης, τη γκάμα των αποκλειστικών προϊόντων στην Αίγυπτο. Εκτός από τις δημοφιλείς αλυσίδες ξενοδοχείων Pickalbatros, Steigenberger, Jaz, Three Corners και Azur Hotels, ο τουρ οπερέιτορ έχει διευρύνει τη συνεργασία με την αλυσίδα Sunrise Hotels & Resorts.

Οι τιμές παραμένουν σταθερές

Σε όλους τους προορισμούς, οι τιμές για το καλοκαίρι του 2022 παρέμειναν σταθερές. Οι πρώτες εκπτώσεις ισχύουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και σε ορισμένες περιπτώσεις έως το τέλος Μαρτίου. Ο διοργανωτής διαφημίζει ότι όσοι συνδυάζουν έξυπνα τις εκπτώσεις των ξενοδοχείων με άλλες προσφορές μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 40%.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα