Γερμανία: "Μπλόκο" στη Ryanair από τους t.o's Schauinsland και Bentour - "Υπάρχουν πιο αξιόπιστοι συνεργάτες"

01 Oct 2021, 14:13 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Γερμανία: "Μπλόκο" στη Ryanair από τους t.o's Schauinsland και Bentour - "Υπάρχουν πιο αξιόπιστοι συνεργάτες"

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Oι Γερμανοί τουρ οπερέιτορ Schauinsland Reisen και Bentour Reisen αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν τη Ryanair στις πτήσεις των δυναμικών πακέτων τους.

Τα δυναμικά πακέτα επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να κάνουν ξεχωριστά κρατήσεις υπηρεσιών χωρίς να αναγκάζονται να κάνουν κράτηση για συγκεκριμένο προεπιλεγμένο πακέτο.

Όπως εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος του Bentour, Deniz Ugur, η απόφαση για τη Ryanair ελήφθη λόγω της «εμπορικής τακτικής» της αεροπορικής εταιρίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο κ. Ugur κατηγόρησε τη Ryanair ότι απέτυχε να συμμορφωθεί με την υποχρέωσή της να αποζημιώνει επιβάτες των οποίων τα ταξίδια ακυρώθηκαν λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Η Ryanair πέρασε το κόστος σε εμάς, δήλωσε, κάτι το οποίο επιβαρυνόμαστε φυσικά εμείς ώστε οι πελάτες μας να παραμείνουν ικανοποιημένοι.

Όπως μεταδίδει το FVW, η μη καταβολή αποζημιώσεων κατέστησε αδύνατη τη διατήρηση εμπορικής σχέσης με την αεροπορική εταιρία στο μέλλον. Όπως επισήμανε ο κ. Ugur, υπάρχουν άλλοι αερομεταφορείς που συνεργάζονται με πολύ πιο δίκαιο και αξιόπιστο τρόπο, κάνοντας αναφορά στους Sun Express και Condor.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα