TUI: Λανσάρονται οι workations σε 30 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο και Τζαμάικα

24 Sep 2021, 12:59 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI: Λανσάρονται οι workations σε 30 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο και Τζαμάικα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H ΤUI Ην. Βασιλείου λανσάρει τις διακοπές εργασίας (workations), δίνοντας τη απαραίτητη πλέον δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εργάζονται από το χώρο διαμονής τους στα ξενοδοχεία στην Ισπανία, τα Κανάρια, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, το Μαρόκο και τη Τζαμάικα.

Έπειτα από πολλούς μήνες κατά τους οποίους τα ταξίδια ήταν πρακτικά ανέφικτα, η TUI εκτιμά ότι οι workations θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους και να βελτιώσουν την ευεξία τους.

Τα πακέτα «workation» προσφέρονται σε περισσότερα από 30 all inclusive ξενοδοχεία και περιλαμβάνουν πτήσεις από πολλά περιφερειακά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με την TUI, καθένα ξενοδοχείο της συλλογής αυτής επιλέχθηκε προσεκτικά ώστε να διασφαλίζεται ότι προσφέρει χώρο γραφείου, καλή σύνδεση wifi και είτε μπαλκόνι, είτε ταράτσα.

Τα ξενοδοχεία αυτά είναι αποκλειστικά all-in και διαθέτουν πολλαπλές εγκαταστάσεις για δραστηριότητες resort όπως σπα, γυμναστήρια και ημερήσιες δραστηριότητες όπως γιόγκα, κάτι που σημαίνει οτι οι επισκέπτες τους θα μπορούν να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες απομακρυσμένης εργασίας.

Το κόστος των πακέτω ξεκινά από 1.049 λίρες για ένα δεκαπενθήμερο και φτάνουν τις 1.349 λίρες για τρεις εβδομάδες και τις 1.799 για 4 εβδομάδες.

Το καθεστώς «εργασία από οπουδήποτε» της TUI, που ησήχθη τον Ιούλιο, σηματοδότησε τη στροφή της εταιρίας σε μια μόνιμη προσέγγιση ευέλικτης εργασίας μετά την πανδημία. Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η TUI, το 52% του προσωπικού γραφείου θα εκμεταλλευόταν μια τέτοια ευκαιρία και πιστεύει ότι θα τους έκανε πιο χαρούμενους και καλύτερους στις επιδόσεις τους στην εργασία.

Η TUI ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό στο πλαίσιο του οποίου προσφέρεται σε έναν τυχερό η δυνατότητα να δοκιμάσει τις διακοπές workation και να μοιραστεί την άποψή του για αυτές. Το δώρο θα περιλαμβάνει επταήμερη διαμονή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο workation στη βάση του all-in συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και μεταφορών.

Η έρευνα εντόπισε ακόμα ότι τα βασικά οφέλη των workation είναι ο ζεστός και ηλιόλουστος καιρός καθώς και η προσφορά φαγητού και ποτού, καθώς αυτά διατυπώθηκαν από τους ερωτηθέντες ως τα στοιχεία που θα τους έκαναν χαρούμενος σε ένα τέτοιο είδος διακοπών.

Επιπλέον, το 72% των ερωτηθέντων από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο ποσοστό από οποιαδήποτε άλλη πόλη του Ην. Βασιλείου, δήλωσαν ότι θα αξιοποιούσαν τη δυνατότητα να εργαστούν με αυτό τον τρόπο.

Τα 10 οφέλη των workations είναι...

Ζεστός και ηλιόλουστος καιρός | 39%

Φαγητό και ποτό από το ξενοδοχείο | 33%

Θέα στην εξοχή (βουνά, τοπία κλπ.) | 30%

Φαγητό και ποτό all inclusive | 30%

H παραλία | 28%

Μια ενδιαφέρουσα νέα πόλη προς εξερεύνηση | 25%

Η πισίνα | 23%

Οι δραστηριότητες στη γύρω περιοχή | 19%

Η τακτοποίηση και καθαριότητα του κρεβατιού και του δωματίου σε καθημερινή βάση | 18%

Η διασκέδαση το βράδυ | 18%

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα