TUI Γερμανίας: Επιπλέον αεροπορικές θέσεις για φθινοπωρινές διακοπές στη Μεσόγειο

17 Sep 2021, 10:21 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI Γερμανίας: Επιπλέον αεροπορικές θέσεις για φθινοπωρινές διακοπές στη Μεσόγειο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Περίπου 16.000 επιπλέον θέσεις στις φθινοπωρινές πτήσεις της προς μεσογειακούς προορισμούς προσθέτει η TUI Γερμανίας, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Σύμφωνα με το επιτελικό στέλεχος της εταιρείας Stefan Baumert, η χαλάρωση των κανονισμών εισόδου και εξόδου, καθώς και η αφαίρεση της Ισπανίας, της Κρήτης, της Ρόδου, Κω, Νάξου και Μυκόνου από τη λίστα των περιοχών υψηλού κινδύνου, έχουν αξιολογηθεί θετικά από τον κόσμο και έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον για φθινοπωρινές διακοπές στην ηλιόλουστη Μεσόγειο.

Όσον αφορά τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, η Αττάλεια παραμένει μπροστά και ακολουθούν η Ισπανία και η Ελλάδα.

Οι επιπλέον θέσεις προστίθενται σε πτήσεις της TUI Fly από τα αεροδρόμια στο Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Ανόβερο, το Μόναχο και τη Στουτγάρδη. Επιπλέον επιβάτες κατευθύνονται κυρίως προς τα Κανάρια Νησιά, τη Χουργκάντα, τη Μαδέρα, τις Βαλεαρίδες Νήσους και την Ελλάδα. Το Πράσινο Ακρωτήριο εμφανίζεται επίσης πιο συχνά στο πρόγραμμα πτήσεων, για παράδειγμα με δύο εβδομαδιαίες συνδέσεις από το Ντίσελντορφ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα