Συνεργασία Expedia – GetYourGuide στις δραστηριότητες και περιηγήσεις

13 Sep 2021, 13:31 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Συνεργασία Expedia – GetYourGuide στις δραστηριότητες και περιηγήσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η πλατφόρμα δραστηριοτήτων και περιηγήσεων GetYourGuide προέβη σε συμφωνία με τον όμιλο  Expedia, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει αυτό το μήνα.

Σε ενημέρωση των πελατών της, η GetYourGuide αναφέρει ότι θα διαχειρίζεται όλη την τεχνική και λειτουργική διανομή μαζί με την Expedia, που σημαίνει ότι οι πάροχοι υπηρεσιών δεν θα αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις κρατήσεις τους (π.χ. αυξημένος αριθμός συστημάτων, σημεία επικοινωνίας ή διαχείριση συμβολαίων).

Η Expedia διατηρεί τις απευθείας σχέσεις της με άλλους παρόχους συμπεριλαμβανομένου του Viator της Tripadvisor, που αποτελεί μεγάλο ανταγωνιστή της GetYourGuide.

Ανοίγουμε νέες δυνατότητες για τους τοπικούς συνεργάτες μας ώστε να αναπτυχθούν μέσα στην περίοδο της ανάκαμψης των ταξιδιών χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, δήλωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της GetYourGuide, Emil Martinsek.

Η συνεργασία αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αποδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ της Expedia και του Viator, που παραδοσιακά αποτελούσε μεγάλο συνεργάτη της στο κομμάτι των δραστηριοτήτων και των περιηγήσεων.

Πλέον θα προσφέρουμε δραστηριότητες στους ταξιδιώτες της Expedia μέσα από ιστοσελίδες τρίτων όπως το Viator ή το GetYourGuide. Η προσφορά αυτή, εκτός από τις απευθείας προσφορές μας, θα παρέχουν στους ταξιδιώτες την καλύτερη επιλογή και περιεχόμενο, ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετική εμπειρία πελατών, δήλωσε η Expedia.

Στο παρελθόν, η Booking.com είχε δοκιμάσει μια συνεργασία της με την GetYourGuide, η οποία όμως δεν οδηγήθηκε σε κάποια μεγάλη συμφωνία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα