Dertour Deluxe: Μεγάλα περιθώρια ανάκαμψης των πολυτελών ταξιδιών στην Ελλάδα

09 Sep 2021, 14:05 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Dertour Deluxe: Μεγάλα περιθώρια ανάκαμψης των πολυτελών ταξιδιών στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tαχεία ανάκαμψη στον τομέα των πολυτελών ταξιδιών χάρη στην ανανεωμένη επιθυμία των ταξιδιωτών για διακοπές, διαβλέπει ο διευθυντής σκέλους πολυτελών διακοπών του γερμανού τουρ οπερέιτορ DER Touristik, Dertour Deluxe, Mike Lehmann.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική ιστοσελίδα Travelnews, ο κ. Lehmann επισήμανε ότι μόλις ανοίγει ένας προορισμός, αρχίζει να δέχεται κρατήσεις και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ανάκαμψη θα είναι ταχεία μόλις διευκολυνθούν τα ταξίδια.

Όπως υπογράμμισε, υπάρχει μεγάλο περιθώριο ανάκαμψης στα ταξίδια πολυτελείας, ιδιαίτερα στον Ινδικό Ωκεανό, στη Μ. Ανατολή και στην Ελλάδα.

Αυτό το καλοκαίρι, αν και ξεκίνησε πολύ καθυστερημένα για πολλούς προορισμούς, πλέον βρίσκεται επάνω από τα επίπεδα κρατήσεων του καλοκαιριού του 2019, ανέφερε.

Η πανδημία έχει εντείνει, όπως αναφέρει, τις τάσεις στα ταξίδια για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα σε βίλες και μπανγκαλόου καθώς και για εκδηλώσεις σε μικρές ομάδες ανθρώπων. Άλλωστε, η προσωπική προσέγγιση και οι ατομικές εμπειρίες των πελατών ήταν ήδη μέρος των ταξιδιών πολυτελείας.

Σε αυτή την πορεία του τουρισμού, τα ταξιδιωτικά γραφεία, επισημαίνει ο κ. Lehmann είναι ο πιο σημαντικός στυλοβάτης πωλήσεων. Πλέον, η συνεργασία της Dertour Deluxe με τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι εντονότερη από ποτέ και στο παρελθόν η εταιρία έχει δείξει ότι τα τουριστικά γραφεία είναι σημαντικά για αυτήν, κάτι που συνεχίζεται και κατά την περίοδο της πανδημίας.

Ο κ. Lehmann τόνισε ότι η στρατηγική της εταιρίας του στοχεύει σε μεσοπρόθεσμους στόχους, ανάμεσα στους οποίους είναι η επανεκκίνηση του τουρισμού μεμονωμένων χωρών καθώς η Dertour Deluxe προσφέρει προγράμματα διακοπών σε όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία και τους πελάτες μας, υπογράμμισε.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα