Ο Alltours ανοίγει τα ξενοδοχεία του στη Μαγιόρκα και περιμένει Γερμανούς το Πάσχα

08 Mar 2021, 13:00 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Ο Alltours ανοίγει τα ξενοδοχεία του στη Μαγιόρκα και περιμένει Γερμανούς το Πάσχα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο εκ των κορυφαίων τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας Alltours γνωστοποίησε ότι ανοίγει τα ξενοδοχεία του Allsun στη Μαγιόρκα εγκαίρως, προκειμένου να κερδίσει τις διακοπές του Πάσχα. 'Ετσι, από τις 17 Μαρτίου οι Γερμανοί μπορούν να κάνουν κράτηση στα ξενοδοχεία Pil Lari Playa στην Playa de Palma, Bahia de Alcudia Hotel & Spa και Allsun Eden Playa.

Αναμένουμε ότι η προειδοποίηση ταξιδιού για τη Μαγιόρκα θα αρθεί τις επόμενες ημέρες, γι αυτό και αποφασίσαμε να αντιδράσουμε γρήγορα, δήλωσε ο επικεφαλής του Alltours, Willi Verhuven. Ήδη τα κρούσματα κορωνοϊού στη Μαγιόρκα είναι μόνο 25 και συνεχώς μειώνονται τις τελευταίες ημέρες, κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία για το άνοιγμα της Μαγιόρκα την περίοδο του Πάσχα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ.Verhuvens, το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας θεωρεί επίσης πιθανή την άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης για τη Μαγιόρκα.

Επί του παρόντος, οι επισκέπτες πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ PCR κατά το check-in στο ξενοδοχείο, το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν από την άφιξη. Αυτό ισχύει και για την είσοδο στην ηπειρωτική Ισπανία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα