DER Touristik: Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι

04 Mar 2021, 13:47 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

DER Touristik: Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς διακοπών για αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο γερμανός τουρ οπερείτορ DER Touristik.

Η Ελλάδα, επισημαίνει ο τουρ οπερέιτορ, επωφελείται φέτος από τη θετική εμπειρία του 2020 έχοντας πλεονέκτημα το 2021 λόγω των πολύ καλών κόνσεπτ υγιεινής που διαθέτει.

Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί για αυτό το καλοκαίρι είναι η Τουρκία, η Γερμανία και η Μαγιόρκα και ακολουθούν η Γαλλία, η Ιταλία, τα Κανάρια, η Κροατία και η Βουλγαρία.

Καταγράφεται τάση για ατομικά ταξίδια ως αποτέλεσμα της  πανδημίας, οι οικογένειες Γερμανών τείνουν τα προτιμούν διακοπές εσωτερικού, στην Αυστρία και την Ολλανδία ενώ όσον αφορά τους μακρινούς προορισμούς προκρίνονται οι Μαλδίβες, η Δομινικανή Δημοκρατία και η Κούβα.

Ο DER Touristik διευρύνει τις επιλογές ξενοδοχείων για αυτό το καλοκαίρι προσφέροντας πάνω από 400. Στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Γερμανία, το ήδη εκτενές πρόγραμμα έχει αυξηθεί περαιτέρω.

Το χαρτοφυλάκιο ιδιόκτητων ξενοδοχείων έχει επίσης διευρυνθεί. Οκτώ ξενοδοχεία Sentido προστέθηκαν για αυτό το καλοκαίρι στα 100 ξενοδοχεία των brand Cooee, Sentido, Primasol, Aldiana, lti, Calimera και Playitas.

Προσφέρονται 200 ξεναγήσεις για μικρά γκρουπ τουριστών έως 14 άτομα μέσω Dertour και Meiers Weltreisen, εκ των οποίων τα 34 είναι νέα και αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη.

Ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει φέτος 42 καταλόγους και 24 ετήσια προγράμματα.

Στις αρχές Μαρτίου καταγράφεται δε αυξημένη ζήτηση για καλοκαιρινές διακοπές παρά την πανδημία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα