Ο Jet2 προσθέτει 80 φθινοπωρινές πτήσεις για Ελλάδα υπό το φόβο καθυστέρησης της θερινής σεζόν

15 Feb 2021, 11:45 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Ο Jet2  προσθέτει 80 φθινοπωρινές πτήσεις για Ελλάδα υπό το φόβο καθυστέρησης της θερινής σεζόν

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

80 πτήσεις και πακέτα διακοπών τον Οκτώβριο και Νοέμβριο στη Ζάκυνθο, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κεφαλονιά προσθέτουν οι Jet2.com και Jet2holidays, επεκτείνοντας το καλοκαιρινό πρόγραμμα για τη χώρα μας, υπό το φόβο ότι οι πρώτοι μήνες της εφετινής σεζόν μπορεί να χαθούν λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας για την ασφαλή έναρξη των ταξιδιών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε ότι οι Βρετανοί ζητούν έντονα διακοπές στον ήλιο και η επέκταση της θερινής περιόδου στην Ελλάδα ανταποκρίνεται στο αίτημα αυτό, δίνοντας στους πελάτες περισσότερες ευκαιρίες να φύγουν και να απολαύσουν τις πολυπόθητες διακοπές.

Η αβεβαιότητα στα ταξίδια των Βρετανών επιδεινώθηκε την περασμένη εβδομάδα καθώς υπουργοί της  κυβέρνησης προειδοποίησαν τους Βρετανούς να μην κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές, προκαλώντας την οργή εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας.

Η Διευθύντρια του ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο Έμυ Αναγνωστοπούλου χαιρέτισε την κίνηση του Jet2 να επεκτείνει τη θερινή σεζόν στην Ελλάδα, διευρύνοντας τις επιλογές των πελατών. Η Ελλάδα, είπε, έχει απίστευτο καλοκαιρινό καιρό και τον Οκτώβριο και Νοέμβριο και αυτές οι πρόσθετες πτήσεις θα βοηθήσουν τους Βρετανούς να απολαύσουν αυτά τα τέσσερα ελληνικά νησιά και την υπέροχη γαστρονομία τους.

Η επέκταση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί με:

  • 34 νέες πτήσεις προς Ζάκυνθο έως τα τέλη Οκτωβρίου από Μπέρμιγχαμ, Ανατολικά Μίντλαντς, Γλασκόβη, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Στάντστεντ
  • 20 νέες πτήσεις στη Ρόδο, με επιπλέον πτήσεις από το Εδιμβούργο, τη Γλασκόβη, το Μπέρμιγχαμ, τα East Midlands, το Leeds Bradford, το Μάντσεστερ, το Νιούκαστλ και Στάντστεντ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.
  • 20 νέες πτήσεις στην Κρήτη (Ηράκλειο) από το Εδιμβούργο, τη Γλασκόβη, το Μπέρμιγχαμ, τα East Midlands, το Leeds Bradford, το Μάντσεστερ, το Νιούκαστλ και Στάντστεντ, έως τις 9 Νοεμβρίου.
  • επιπλέον πτήσεις για την Κεφαλονιά από τη Γλασκόβη, το Μπέρμιγχαμ, τα East Midlands, το Leeds Bradford και το Μάντσεστερ έως τα μέσα Οκτωβρίου.
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα