Jet2: Νωρίτερα απο ποτέ ανοίγουν τα προγράμματα διακοπών – Διαθέσιμες κρατήσεις για το 2022

07 Jan 2021, 16:48 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Jet2: Νωρίτερα απο ποτέ ανοίγουν τα προγράμματα διακοπών – Διαθέσιμες κρατήσεις για το 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νωρίτερα από ποτέ ξεκινούν οι πωλήσεις διακοπών της Jet2, η οποία αποφάσισε να ανοίξει τις κρατήσεις για ταξίδια το 2022, την ώρα που καταγράφεται ισχυρή ζήτηση των καταναλωτών για διακοπές με προκρατήσεις μεγάλο χρονικό διάστημα πριν τις ημερομηνίες διακοπών.  

Έπειτα από μια περίοδο υψηλής αβεβαιότητας, τα θετικά νέα του εμβολίου σε συνδυασμό με την πραγματική επιθυμία των ταξιδιωτών να αποδράσουν, οδηγούν σε ισχυρή ζήτηση για μελλοντικές διακοπές, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy.

Όπως πάντα, είπε, ανταποκριθήκαμε σε ό,τι μας μεταφέρουν οι πελάτες και τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία, επομένως αποφασίσαμε να διαθέσουμε στην αγορά προγράμματα διακοπών για το καλοκαίρι του 2022 και από τις 10 βάσεις μας στο Ην. Βασίλειο.

Το εύρος του προγράμματος, στο οποίο περιλαμβάνονται και πολλοί ηλιόλουστοι προορισμοί, εξασφαλίζει ότι θα υπάρξουν πολλές επιλογές και ευελιξία για τους πελάτες μας και τα ανεξάρτητα τουριστικά γραφεία, δήλωσε.

Όπως είπε, είμαστε σίγουροι οτι το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2022 θα σημειώσει τεράστια επιτυχία καθώς οι ταξιδιώτες επιδιώκουν να διασφαλίσουν τις διακοπές που έχουν τόσο πολύ ανάγκη και να χαρίσουν στον εαυτό τους μια προοπτική.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα