TUI: Στόχος η ενίσχυση του τμήματος εκδρομών και εμπειριών – Ανάκαμψη από το 2021 και ρεκόρ το 2023

16 Dec 2020, 15:12 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

TUI: Στόχος η ενίσχυση του τμήματος εκδρομών και εμπειριών – Ανάκαμψη από το 2021 και ρεκόρ το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H TUI επιδιώκει να ενισχύσει το κομμάτι των εκδρομών και δραστηριοτήτων της σε όλα τα κανάλια πωλήσεων. Σήμερα είναι διαθέσιμες σε συνεργάτες, τουριστικά γραφεία και πελάτες της πάνω από 168.000 εκδρομές, δραστηριότητες, εισιτήρια εισόδου και μεταφορές σε 140 χώρες.

Η παγκόσμια αγορά εκδρομών και δραστηριοτήτων θα ανακάμψει από το 2021 και θα ξεπεράσει τα ρεκόρ του 2019 το 2023, δήλωσε ο επικεφαλής της TUI Musement που ειδικεύεται σε εκδρομές και δραστηριότητες, David Schelp.

Μέχρι στιγμής, η αγορά χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό μικρών και πολύ τοπικών παρόχων. Ένα μεγάλο brand όπως η TUI μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία σε μια κοινή πλατφόρμα, επισήμανε ο κ. Schelp.

Αξιοποιήσαμε τους περασμένους μήνες για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και των συνεργατών του τουρ οπερέιτορ, δήλωσε ο επικεφαλής ανάπτυξης της TUI Musement, Alessandro Petazzi, και, όπως είπε, έχουμε ένα ξεκάθαρο στόχο να διευρύνουμε την προσφορά μας στους ανθρώπους.

Η τάση που καταγράφει η TUI τους τελευταίους μήνες είναι η ζήτηση για τοπικές δραστηριότητες ενώ καταγράφεται και τάση για χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών και της ιστοσελίδας της. Οι ψηφιακές υπηρεσίες διευρύνονται συστηματικά και αποτελούν πλέον έναν από τους κύριους παράγοντες ικανοποίηση πελατών μας, δήλωσε ο κ. Schelp, ενώ όπως είπε, η προσωπική ψηφιακή υπηρεσία μέσω τσατ χρησιμοποιείται πολύ από τους πελάτες.

Πολλές εμπειρίες προσαρμόστηκαν στην τρέχουσα κατάσταση. Το 85% των εμπειριών μπορούν να ακυρωθούν δωρεάν έως και 24 ώρες πριν την έναρξή τους. Με τα υγειονομικά πρότυπα να βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος της τρέχουσας αγοράς και με επιπλέον ελέγχους, μια γρήγορη επανεκκίνηση του τομέα δραστηριοτήτων είναι πιθανή μέσα στο 2021, επισήμανε ο κ. Schelp.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα